Szerinted is vége a Magyarságnak ha nem a Jobbik nyer?
Szerintem ,akkor lesz vége ha a Jobbik nyer.
Hajrá MSZP! A Szocializmusban van a jövő, meg a liberalizmusban pl.: melegházasság, drogok stb.
A kérdező kommentje:
Nekem se számit de mivel én lehetek akár milyen ha a szemükben nem vagyok más csak egy büdös magyar akkor még jó hogy nem állok neki szeretni öket és elmondom még egyszer az idõ és a TE cigány haverjaid is engem igazolnak és kérlek sokadszorra is NE ÍRJ!
A te szemedben pedig az összes csak egy cigány. Ugyanott vagytok. Fogjatok akkor kezet!:) Pont a hasonló emberek miatt mint te, tartják sokan az összes jobbikost rasszistának, és primitívnek.
na még az kell ide mellegházaság meg még több drog hajrá Jobbik
Szebb Jövõt!
Így van ahogy az utolsó leírta
Hajrá Demokratikus Koalíció!
ma 14:55
Komolyan gondoltam, mi van benne ,hogy MSZP-s vagyok?
Csak fel vagyok világosítva,hogy a roma bűnözés, meg a többi csak Jobbikos találmány.
A Jobbik és a párt szimpatizánsai úgy csinálnak, mintha Magyarországnak csak egyetlen egy problémája lenne, mégpedig a cigánybűnözés. Ha a Jobbik hatalomra kerül, lehet, hogy megpróbálja megoldani ezt a problémát, de arról senki nem ír, hogy hány másikat fog generálni ezáltal. A cigányok aránylag sokan vannak (700-800 ezer ember) és összetartók. Senki ne gondolja azt, hogy egy ekkora csoportot terrorral kordában lehet tartani. AZ erőszak erőszakot szül majd és a cigányok meg fogják találni a módját, hogy hogyan és persze kin álljanak bosszút. Természetesen nem az 50-100 fős menetelő gárdába fognak belekötni, hanem majd az egyszerű, idős kiszolgáltatott emberekbe.
Mit gondoltok, hogyan fog az EU reagálni arra, ha a Mo-on hatalmon lévő párt üldözi a cigókat? Ott fognak betartani nekünk, ahol tudnak, meg fogják vonni a támogatásokat, állandóan a külföldi média kereszttűzében leszünk, baromi rossz képet fognak rajzolni rólunk (akár igaz, akár nem!) Hosszú távon ez azt eredményezi, hogy kevesebb befektető jön az országba, csökken a munkahelyek száma, romlik a gazdaság, stb, stb.
Már Orbánnál is láthattuk, hogyha ész nélkül megyünk neki valaminek (mégha nemes is a szándék) az nagyon visszaüt, lásd bankadó, lásd nemzeti önérzet.
Egy országot irányítani bonyolult, összetett feladat, és soha, de soha nem lehet úgy viselkedni, ahogyan a temperamentumod igényelné, mert abból csak rosszul jössz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!