Szerinted is vége a Magyarságnak ha nem a Jobbik nyer?
Inkább jöjön egy náci párt mert a cigányok megölnek elöbb vagy utóbb!
És jelezném nem vagyok rasszista ez élet tapasztalat magyarország nagyon sok szögletéböl!
Mert a cigányok megölnek előbb vagy utóbb? Ez nem rasszizmus, ez paranoia.. Ha úgy lenne ahogy állítod, akkor miért vannak az utcán 80-90 éves emberek is? Őket miért nem ölték még meg?
Amúgy meg, eléggé diszkriminatív, és széthúzó jelenség, hogy a magyarságot a Jobbikkal kötjük össze. Én magyarnak érzem magam, de a Jobbik távol áll tőlem. Nem értem miért lenne vége a magyarságnak, ha egy árpádsávos üzlet csődbe megy...
bumbi02
Nem hallottál még a cigány bűnözésről?Fenyegettek már meg téged egyáltalán?Törték már el neked a bordád,csak mert árpádsávos pólóban vagy?
Tudom,magyarok között is van bűnöző,de a Jobbik ezt is ugyanúgy büntetné.Nem kérdés,a magyar fiatalságot gatyába kell rázni.A bűnözés eredetével,a cigányokkal meg le kell számolni.Ha nem hiszed el,gondolj vissza a történelmünkre,mikor volt nagy fegyelem,és hogyan jöttek be a cigók Magyarországra,és mi volt a "foglalkozásuk"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!