Mi vonzza a gyerekeinket a Jobbikhoz?
"Oh, beindult az antifa szócső, mindenki fedezékbe.
"
Hát ez igen gyerekes volt :D.
"Nagyot tévedsz, a nemzeti érzelműek az őstörténet, a nemzet rajongói, "
Lehet csak semmit nem tudnak róla.
"Ez már komolyan fáj... ti ne nevezzétek magyarnak magatokat.
"
Mi inkább vagyunk magyarok mint te. Te kis divatmagyar. Inkább tanulj a történelem "érecségire" mert a végén még kiderül, hogy mennyire ismered a magyar történelmet. Vigyázz mert megemelték a ketteshez szükséges minimum ponthatárt. Persze ha megbuksz nyugodtan ráfoghatod a háttérhatalomra meg a történelemhamisítókra, te kis tinitörténész.
Engem például az vonz, hogy ez az egyetlen párt, aki ki meri mondani, hogy igen, Magyarországon igenis van cigányprobléma, amit azonnal orvosolni kell. Attól, hogy fiatalok vagyunk, nem vagyunk hülyék. De a fiatalok nevében szeretnénk megköszönni, hogy sikeresen tönkretették a "bölcs, hozzáértő" idősebb generációk a jövőnket, a lehetőségeinket azzal, hogy elvakultan megszavaztak olyan pártot olyan hatalommal, mely ellehetetleníti a normális körülmények közti megélést Magyarországon, és hogy egy 21. századi világban az mondhatja magát manapság gazdagnak, aki mindennap tud enni, és van fűtése. Amikor a fiatalok így hülyék, úgy életképtelenek, így elvakultak, úgy mihasznák, jusson eszetekbe, hogy ezt csak is nektek köszönhetjük.
18/F .. bár tudom, én nem értek a politikához ;)
". bár tudom, én nem értek a politikához ;)"
Az látszik.
" Sok liberális aljadék, a ti hibátok ez a totálisan elb*aszott rendszer. A rózsadombról meg könnyen ugattok, gyertek csak le vidékre nyugodtan..."
Ismerős szöveg. Ha egy kisnyilasnál elfogynak az érvek megkérdezi, hogy hol laksz.
"A tudásomat ne vond kétségbe azt ajánlom."
Miért, mi lesz? Megversz? :D
"Szerintem ti gyakrabban emlékeztek meg a holokausztra, mint Trianonra."
Az én jelenlétem olyan ritka az ilyen megemlékezésen, mint a tied a tudomány rovatban.
Mindig jókat nevetek ezeken a rózsadombról osztja az észt. Azért nem élnek olyan sokan azon a dombon. A sors iróniája, hogy én pont igen.
(Én vagyok az a Jobbikos, aki egyik általánosításnak se felel meg)
Hungarista, ez a ki magyar ki nem az, ez ne haragudj, de nagyon ostoba érvelés. Az 50%-os és társai rühellik a nemzeti oldalt, a hazaszeretetet, számukra ez mind égő és megvetett jelenség. Ettől még ők is magyarok, csak másképp mint mi.
A lakosság darabokra szakadt az eszmék között, van aki ezt szereti, van aki azt. Az összes tábornak meg kéne tanulnia tisztelni a másik véleményét, nem pedig azt fröcsögni a másikra, hogy te büdös náci, vagy te rohadt antimagyar.
Ez már nagyon régóta tart. Régebben persze még csak az mszp vs fidesz rajongók között volt meg a kölcsönös gyűlölközés, most már megoszlott ez tovább.
Mint az itteni veszekedés is mutatja, mindenkiben pörög a kiskakas, hogy majd jól megmondja a másik szemétládának, mert hogy az nem azt vallja, amit ő. Mindegyik táborban vannak hülyék, vannak fanatikusok, de ugyanakkor ott vannak az ész érvekkel gondolkozóak is. Ha jobbos vagy, nem kell balosnak lenned, de fogadd el, hogy ő is van, és vissza ugyanígy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!