Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi vonzza a gyerekeinket a...

Mi vonzza a gyerekeinket a Jobbikhoz?

Figyelt kérdés
Én és a feleségem sem jobbikos, de a gyerekeim mind azt mondják, hogy ha elérik a kort, hogy szavazhatnak, akkor a jobbikra fognak szavazni.

2012. ápr. 28. 09:40
 101/135 A kérdező kommentje:
Ők a kuruc.info-ot, szentkoronaradio.com-ot hozzák fel információforrásnak. Mondtam nekik, hogy ne ezeket olvassák mert ezek nagyon elvakultak, de ők azt mondják, hogy a többi híroldal ír hazugságokat mert mind a zsidók alatt állnak.
2012. máj. 7. 08:13
 102/135 anonim ***** válasza:

Kérdező: először ne az aktuálpolitikáról, hanem a történelemről beszélgessetek. Arról ugyanis vannak hiteles források, amit nekik is el kell fogadniuk. Például a történelemkönyvek.

Nagyon hamar kiderül, hogy amit a jobbikos oldalakon írnak, az erős ferdítés, ráadásul a magyar történelemnek csak egy kis szeletével foglalkoznak.

Szerintem a leghasznosabb az lenne, ha egy kicsit a reformkorral foglalkoznátok. Arról ugyanis mélyen hallgat a jobbikos média, naná, mert Széchenyi, "a legnagyobb magyar" minden megnyilvánulása olyan, hogy egyrészt láthatóan az ország érdekeit szolgálja, másrészt láthatóan pont az ellenkezőjét csinálja, mint amit a Jobbik képvisel.

Összefogásról, haladásról beszél. És meg lehet mutatni a gyerekeidnek, hogy mennyit fejlődött az ország ilyen nézetek által vezérelve. Hátha rá lehet vezetni őket, hogy a széthúzó, retrográd politika sajna ennek pont az ellenkezőjét fogja kiváltani.

Persze ezt nem feltétlen kell ilyen direkt kimondani nekik. Vezesd rá őket, jöjjenek rá maguktól. Intelligens emberek erre a megfelelő tudás birtokában igen hamar rájönnek.

2012. máj. 7. 09:04
 103/135 anonim ***** válasza:
0%
A történelemkönyvek egy-két oldala , mondjuk pl. a holokauszt... az kb. megegyezik egy mesekönyv hitelességével. :) Ti csak nyomjátok ide a liberális selejt szöveget... erre már ki kíváncsi? menjetek inkább kapálni, mert azzal nagyobb hasznára vagytok az országnak.
2012. máj. 7. 10:42
 104/135 anonim ***** válasza:

Hungarista

Igazából én vagyok a hülye, hogy rákérdezek, de pontosan milyen tényekre és bizonyítékokra alapozod ezt?

2012. máj. 7. 11:03
 105/135 anonim ***** válasza:
65%
Nyugodtan utána olvashatsz az interneten. Nem egy oldal foglalkozik ezzel, na és te mire alapozod hogy volt? Néhány utólag megszerkesztett fekete-fehér képre? Vagy 6 milliós ferdítésre? Esetleg a kitalált gázkamrákra? Őrület, hogy az ember mindent bevesz...
2012. máj. 7. 11:09
 106/135 anonim ***** válasza:

Hungarista

Ha lennél kedves konkrét könyveket, neveket mondani. Történészprofesszorokat. Négyet, mondjuk.

2012. máj. 7. 11:23
 107/135 anonim ***** válasza:
95%
Utólag szerkesztett képek... Nem is tudtam, hogy a második világháborúban már volt PhotoShop.
2012. máj. 7. 14:26
 108/135 anonim ***** válasza:
Ez a hungarista kis srác nagyon műveletlen és befolyásolható. Ennyi erővel ki lehet jelenteni, hogy a trianoni dolog is kitaláció volt, nem történt más, mint a környező országok visszakapták a területeiket, ott úgysem élnek magyarok.
2012. máj. 7. 16:55
 109/135 Valaki0702 ***** válasza:
60%
Elmondom, hogy a történelem könyv is hazudik sokszor mivel arról mindig a győztes jegyzeteit tartják szem előtt nagyon jó pl. erre: A Tatár-Magyar konfliktus...
2012. máj. 7. 18:13
 110/135 Valaki0702 ***** válasza:
100%
Egyébként meg szerintem neked sem az anyád/apád mondta meg, hogy kire szavazz ha szavazó korú lettél és Hungarista ha "hungarista" vagy akkor légy oly szíves és ne égesd a Jobbikot azzal, hogy bevallód, hogy rászavaztál...
2012. máj. 7. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!