Mi vonzza a gyerekeinket a Jobbikhoz?
"Meg ki a tököm akar divatos lenni? Magyarság nem a divat kérdése... legalább kifejezem melyik oldalon állok a ruházatommal is!"
Kisgyerek! Azzal, hogy kifejezed az öltözködéseddel, hogy melyik oldalon állsz, azzal divatot csinálsz az egész magyarkodásból.
"Nyugodtan... arra bízod akire akarod, nyugodtan bizd rá a zsinagógában ülő emberekre. "
Inkább bíznám rá mint egy tömör fejű tajmagyarra.
"Nem értem mi bajotok a hazafi öltözködéssel, mi a baj a turulmadárral? "
Az, hogy úgy hordjátok, hogy azt sem tudjátok honnan származik a jelkép.
Ja, persze, senki se tudja honnan van...
"Ja, persze, senki se tudja honnan van...
"
Hát most jól rákerestél a neten... Az utcán megkérdezel egy ilyen nagymagyart megver. Mert ez náluk a válaszreakció, ha nem tudnak valamit.
Hungarista17
1: Szerintem a gárdista egyenruha vicces, ennyi.
2: Nem a turullal, meg az árpádsávval van a baj, hanem hogy ezeket a viselői 99.99 százaléka azért hordja, mert gyáva nyilaskeresztet viselni.
61
Ha kifaggatnánk pár egységsugarú tininácit, hogy hány árpádházi királyt ismernek, csúfosan szerepelnének. Tudom, mert egy időben a haveri körömmel kedvelt szórakozásunk volt megkérdezni tőlük, hogy hányat tudnak felsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!