Mi vonzza a gyerekeinket a Jobbikhoz?
Figyelt kérdés
Én és a feleségem sem jobbikos, de a gyerekeim mind azt mondják, hogy ha elérik a kort, hogy szavazhatnak, akkor a jobbikra fognak szavazni.2012. ápr. 28. 09:40
131/135 anonim válasza:
Huuu.. az itt válaszolók jobban ismernek engem, mint én magam. itt egy videó, hogy jól aludjatok este ;)
132/135 anonim válasza:
Meg még annyit, kövessétek Szaniszló Ferenc műsorát a világpanorámát , echo tv-n és a youtube-n is lehet.
133/135 anonim válasza:
Mennyire szánalmas vita alakult itt ki. Szálasit éltetni elég szánalmas dolog bár a hungarizmus egy kis javítással életképes lenne. Sokan elvannak tájolódva a két tábor között is míg a liberálisok a hungaristákat nacionalistáknak és rasszistáknak képzelik sokan ebből a tévhitből kiindulva lesznek hungaristák. Szálasi a Kárpát-medencei népek barátságát és konföderációját hirdette ez a konnacionalizmus ettől függetlenül egy báb volt aki jogtalanul vette át a hatalmat Horthy fővezértől. Másrészt a konnacionalizmus megvalósíthatatlan a Kárpát-medencei nemzetek primitívsége miatt. A szlovák, román és szerb nemzet a magyar nemzet elhibázott döntéseinek köszönheti létezését. Nem elég ősi jussunk visszaszerzése Európai helyzetünket be kell biztosítani azzal hogy a régi magyar birtokokat (Havasalföldet, Moldvát, Boszniát, Szerbiát) Magyarországhoz csatoljuk.
134/135 anonim válasza:
Hungarista, te egyre jobb vagy. Most már szaniszloval jössz, aki szerint mi egyszerre vagyunk hunok, etrusxkok, sumerok és magyarok IS! Ki lesz s következő? Csodabogár Lacibá?
135/135 anonim válasza:
"Huuu.. az itt válaszolók jobban ismernek engem, mint én magam. itt egy videó, hogy jól aludjatok este ;)
http://www.youtube.com/watch?v=1TX7sCZp6H0"
Azt mondtad, hogy nem vagy befolyásolható, erre idejössz az első jutubos propagandavideóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!