Mi vonzza a gyerekeinket a Jobbikhoz?
"Ennek a demokráciának hazudott posvadványban legalább had dönthessünk a pártokat illetően. A"
Ennek a demokráciának hazudott poshadványnak köszönheti a sok kis félművelt tini, hogy verheti a mellét a Kossuth téren. Ezt azért illene tudni attól függetlenül, hogy csak lázadó tinikről beszélünk akik haragudnak az egész világra. Valaki EMO-s lesz, valaki jobbikos.
"Na,41-es, mintha te nem egy hasonló lázadó korszakból nőttél volna ki felnőtt emberré..."
Kinőttem. A jobbikosok nagy része viszont sosem fog felnőni. Szomorú látni amikor a tar fejű, turulos pólóban pózoló 30-35 éves emberke a pár éves gyerekével kézen fogva mászkál a gárdista tüntetésen. Szerencsétlen gyereket is felöltözteti bohócnak.
Hungarista17
A gárdisták, meg önjelölt csendőrök jelentős részének fizikai és szellemi képességei olyanok, hogy egy hathetes kölyökkutyát nem bíznék rájuk, nem hogy rendfenntartást.
" Mert jobb ha valaki csőgatyában és rózsaszinű pólóban mászkál? "
Nem jobb. De az sem valami divatos, hogy nemzeti pincéreknek öltöznek.
46
Legyünk pontosak: pincér/kéményseprő hibridnek.
36,40-es válaszoló vagyok. Csak úgy zárójelben, nekem pl nincs turulos pólóm, nem vagyok gárdista junior, egyetemista vagyok komoly tervekkel. És rám lehet bízni egy 6 hetes kölyök kutyát is akár...
>:(
Nem szeretem ezt a közhely poént, hogy a Jobbikosok mind utcaseprők, műveletlenek. Okkal választottam ezt a pártot, és ha úgy alakulna, akár ott is hagynám. Egyenlőre nem alakult úgy. 14-ben is övék lesz majd a voksom. Sok reményt amúgy nem fűzök semmihez. Nem a párthoz, hanem az országhoz magához. Már olyan sok sebből vérzik, jólét itt nem lesz még nagyon sokáig.
Kalergi
Nyugodtan... arra bízod akire akarod, nyugodtan bizd rá a zsinagógában ülő emberekre. Ti azokkal szimpatizáltok, mi a magyarokkal. Nem értem mi bajotok a hazafi öltözködéssel, mi a baj a turulmadárral? vegyetek fel akkor roma vagyok nem bűnöző pólót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!