A Magyar Gárdának nincs köze a Jobbikhoz?
Ezt nevezik "gerinces" módszernek...a Jobbik már azt nyilatkozza hogy nincs köze a Magyar Gárdához mikor egy uj "botrány" (annak nem nevezném, de aki keresztény erkölcsöt képvisel, az ne csalja a feleségét) van, bezzeg előzöleg magyar gárdás mellénybe kellett szinészkedni a parlamentbe, meg tiltakozni a magyar gárda feloszlatása ellen, és végülis nem Vona volt az elnöke a Gárdának sem:))és Szegedi Csanád se jobbikos:))
az hogy nem értek egyet a Gárdával, vagy Jobbikkal az személyes dolgom, mindenkinek más az "izlése".. de azért ez sztem eléggé egy erkölcstelen huzás...
"Gondolhatod ha a feleségét megcsalja, akkor vajon mennyibe veheti a híveit... Vicc az egész"
Na itt a pont.És még ezek beszélnek erkölcsösségről meg tisztességről.Magyar Gárda meg Új Magyar Gárda vagy mi,tökmindegy,az egész csak reklám,egy jó marketingfogás,amire most éppen van kereslet.
én pl írtam, csak törölve lett.
:)
és akkor mi van ha van hozzá köze?
legalább valaki csinálni akar valamit!
Ez is csürhe, az is csürhe.
Ez épp elég közös, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!