Elszomorodsz időnként azon, hogy nem a Tengelyhatalmak nyerték a II. világháborút?
00:10
"Mi közöm nekem a nácik ostoba, elmebeteg céljaihoz? Köpök rájuk."
Akkor a nemlétező magyarságodra is köpjél. Manapság ugyanis nincs ilyen.
Kozmopolita euroatlanti érdekszféra van.
A bábokat Amerikából rángatják. Csak kapcsold be tv-t. Minden műsor az zsidó-amerikai kozmopolita szemléletet tükrözi, ebben a stílusban készül.
A független Magyarország '45-ben megszűnt a többi európai országgal és kultúrájukkal együtt.
Theroux:
"Szálasi egyértelműen egy magyar hazaáruló volt. Ennyi. "
Elég agymosott hülye lehetsz, ha A legnagyobb magyar akinek a történelem során leginkább fontos volt a magyarságtudat, és a nemzeti öntudat szerinted hazaáruló volt.
,,A független Magyarország '45-ben megszűnt a többi európai országgal és kultúrájukkal együtt."
Mit nem mondasz...főleg ,hogy ez egy marhaság. Ugyanis, a győztes országok, egész jól elvoltak 45 után is. Akik nem vettek részt a háborúban, azok is.
Nem igazán értem, miért szűnt meg, mondjuk Franciaország 45 után, de mindegy. Én nem is érthetem.
"Elég agymosott hülye lehetsz, ha A legnagyobb magyar akinek a történelem során leginkább fontos volt a magyarságtudat, és a nemzeti öntudat szerinted hazaáruló volt."
Értem. Tehát, az a legnagyobb magyar, aki egy idegen ország diktátorának érdekeit tartja szem előtt?
Aki egy idegen ország diktátorának érdekei miatt, saját honfitársait, gyerekeket, nőket, időseket küld a halálba?
Fiatal férfiakat küld meghalni, egy megnyerhetetlen háborúba, csak azért, hogy egy idegen ország diktátorának érdekeit szolgálja?
16:54
Nem baj igazad is van, direkt jó hogy elvesztettük.
Éljenek a zsidók!!!
Csak azt sajnálom, hogy nem foglalták el a románok az egész országot. Sokkal jobb lett volna, akkor most te sem pofázhatnál itt magyarul. Az ilyen élhetetlen kötsög népségnek mint a magyar aki a saját érdekeit sem képes felismerni, és ilyen könnyen manipulálható annak nincs helye a földön, ki kell halnia. Reméljük Simon Pereszék fölvásárolják ezt a maradék kis sz@r terültet is hamarosan.
,,Nem baj igazad is van, direkt jó hogy elvesztettük. "
Ilyet senki sem írt.
,,Éljenek a zsidók!!! "
Ilyet se.
,,Csak azt sajnálom, hogy nem foglalták el a románok az egész országot."
Az érdekes lett volna a II. világháborúban.
,,Az ilyen élhetetlen kötsög népségnek mint a magyar aki a saját érdekeit sem képes felismerni"
Mi abban a magyar érdek, hogy a nácik , ártatlanokat ölnek?
,,s ilyen könnyen manipulálható annak nincs helye a földön, ki kell halnia. "
Gyere, és próbáld meg. Csak tudod, öcsi, az a baj, hogy már nincs nyilas karhatalom, te nem vagy nyilas katona, én meg nem vagyok egy védtelen kisgyerek akivel szemben marha bátrak voltak a ,,hős" nyilasok.
Megváltoztak a dolgok.
,,Reméljük Simon Pereszék fölvásárolják ezt a maradék kis sz@r terültet is hamarosan."
Én szívesen eladom a lakásomat, ha megveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!