Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elszomorodsz időnként azon,...

Elszomorodsz időnként azon, hogy nem a Tengelyhatalmak nyerték a II. világháborút?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
52%

00:10

"Mi közöm nekem a nácik ostoba, elmebeteg céljaihoz? Köpök rájuk."

Akkor a nemlétező magyarságodra is köpjél. Manapság ugyanis nincs ilyen.

Kozmopolita euroatlanti érdekszféra van.

A bábokat Amerikából rángatják. Csak kapcsold be tv-t. Minden műsor az zsidó-amerikai kozmopolita szemléletet tükrözi, ebben a stílusban készül.

A független Magyarország '45-ben megszűnt a többi európai országgal és kultúrájukkal együtt.

2011. jún. 12. 13:12
 72/77 anonim ***** válasza:
Dantes te egy idióta vagy.
2011. jún. 12. 13:14
 73/77 anonim ***** válasza:
52%

Theroux:

"Szálasi egyértelműen egy magyar hazaáruló volt. Ennyi. "

Elég agymosott hülye lehetsz, ha A legnagyobb magyar akinek a történelem során leginkább fontos volt a magyarságtudat, és a nemzeti öntudat szerinted hazaáruló volt.

2011. jún. 12. 13:16
 74/77 anonim ***** válasza:
40%

,,A független Magyarország '45-ben megszűnt a többi európai országgal és kultúrájukkal együtt."

Mit nem mondasz...főleg ,hogy ez egy marhaság. Ugyanis, a győztes országok, egész jól elvoltak 45 után is. Akik nem vettek részt a háborúban, azok is.

Nem igazán értem, miért szűnt meg, mondjuk Franciaország 45 után, de mindegy. Én nem is érthetem.

"Elég agymosott hülye lehetsz, ha A legnagyobb magyar akinek a történelem során leginkább fontos volt a magyarságtudat, és a nemzeti öntudat szerinted hazaáruló volt."

Értem. Tehát, az a legnagyobb magyar, aki egy idegen ország diktátorának érdekeit tartja szem előtt?

Aki egy idegen ország diktátorának érdekei miatt, saját honfitársait, gyerekeket, nőket, időseket küld a halálba?

Fiatal férfiakat küld meghalni, egy megnyerhetetlen háborúba, csak azért, hogy egy idegen ország diktátorának érdekeit szolgálja?

2011. jún. 12. 14:19
 75/77 anonim ***** válasza:
40%
Az ide írogató makacs turbónyilas miatt elgondolkodtam rajta, hogy a történelemben ki volt az a magyar, aki a legrövidebb idő alatt a legtöbb kárt okozta ennek az országnak. Kétségtelenül Szálasi az, Rákosi vagy Kun Béla a kanyarban nincsenek hozzá képest. Erről a gazemberről számos egyéb gonosztette mellett az is elmondható, hogy felrobbantatta a Duna-hidakat, Németországba küldette a nemzeti bank aranytartalékát (hogy abból Hitlerék tovább folytathassák a háborút) és a koronát is elkótyavetyélte. Ha ez nem a hazaárulás minősített esete, akkor nem tudom, hogy micsoda. Elképzelni is alig tudok olyan torz tudatállapotot, hogy valaki ennek az alaknak a híve legyen és még dicsekedjen is vele. Biztosan vannak persze Rákosinak is rajongói, de azok legalább meghúzzák magukat. (Na most le leszek kommunistázva meg zsidózva. Az egybitesek már csak ilyenek.)
2011. jún. 12. 16:54
 76/77 anonim ***** válasza:
37%

16:54

Nem baj igazad is van, direkt jó hogy elvesztettük.

Éljenek a zsidók!!!

Csak azt sajnálom, hogy nem foglalták el a románok az egész országot. Sokkal jobb lett volna, akkor most te sem pofázhatnál itt magyarul. Az ilyen élhetetlen kötsög népségnek mint a magyar aki a saját érdekeit sem képes felismerni, és ilyen könnyen manipulálható annak nincs helye a földön, ki kell halnia. Reméljük Simon Pereszék fölvásárolják ezt a maradék kis sz@r terültet is hamarosan.

2011. jún. 12. 18:32
 77/77 anonim ***** válasza:

,,Nem baj igazad is van, direkt jó hogy elvesztettük. "

Ilyet senki sem írt.

,,Éljenek a zsidók!!! "

Ilyet se.

,,Csak azt sajnálom, hogy nem foglalták el a románok az egész országot."

Az érdekes lett volna a II. világháborúban.

,,Az ilyen élhetetlen kötsög népségnek mint a magyar aki a saját érdekeit sem képes felismerni"

Mi abban a magyar érdek, hogy a nácik , ártatlanokat ölnek?

,,s ilyen könnyen manipulálható annak nincs helye a földön, ki kell halnia. "

Gyere, és próbáld meg. Csak tudod, öcsi, az a baj, hogy már nincs nyilas karhatalom, te nem vagy nyilas katona, én meg nem vagyok egy védtelen kisgyerek akivel szemben marha bátrak voltak a ,,hős" nyilasok.

Megváltoztak a dolgok.

,,Reméljük Simon Pereszék fölvásárolják ezt a maradék kis sz@r terültet is hamarosan."

Én szívesen eladom a lakásomat, ha megveszi.

2011. jún. 12. 18:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!