Mi lenne most Magyarországon ha a Németek nyerték volna meg a II. világháborút?
Egyesek félelem, reszketés, vér és bél meg fogaknak csattogása, mások szerint tejjel mézzel folyó Kánaán.
Szerintem valahol a kettő közt. Sokkal jobban állnánk, mint jelenleg, de úgy sem lennénk világhatalmi tényező.
Jelenleg Németország Europa vezetö gzdasági hatalma. Amit háboruban nem ért el Németország azt elérte a békében.
Magyarorszãg meg se akkor se most nem számit. Hitlernek is csak pajzsnak kellett.
Szerintem Hitlert a sajat népe verte volna agyon pár év mulva miutan elegük lett a haboruból. Marhára elege volt már a német népnek az egészböl. Nem a vezetö nacikról beszélek hanem a Volk-rol.
Kb ugy képzelem el a dolgot mint ahogy a romanok 1990-ben mint egy veszett kutyát lötték bele az árokba a Ceausescu házaspárt.
ma 14:56
A Mein Kampf-ban nincs ilyesmiről szó.Először el kellene olvasnod azt amiről pofázni akarsz.
Egyetlen mondat olvasható benne Magyarországról.Mégpedig mikor a Osztrák-Magyar Monarchia népeiről beszél:
"Itt, az egyes országokban, Magyarország kivételével, a politikai nagyság emléke vagy teljesen hiányzott, vagy pedig a feledés homályába merült"
És ennyi.
Amúgy a kérdésre válaszolva szerintem jó lenne.Nem lennének cigányok és visszakaptuk volna az elcsatolt területeinket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!