Elszomorodsz időnként azon, hogy nem a Tengelyhatalmak nyerték a II. világháborút?
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 09:25
1/77 anonim válasza:
Én azon szomorodom el, hogy Magyarország nem tudott kimaradni abból a háborúból.
2/77 anonim válasza:
Hanem kik nyertek,egyáltalán volt nyertes,és miben nyilvánult meg?És ha a nyertesek oldalán állunk akkora áldozat megérte volna.??
3/77 anonim válasza:
én annak örültem volna, ha nem lett volna kommunizmus és orosz befolyás az országban. esetleg egy enyhe hitleri befolyás még jót tett volna, de szerintem nem lett volna túl enyhe.
4/77 anonim válasza:
Igen, sokkal jobb világ lenne ha a Tengelyhatalmak nyertek volna.
5/77 anonim válasza:
Voltak nagyon hősies csaták, amikor Magyarországra bevonult az szovjet hadsereg. Minden tisztelet azoké a honvédeké, nőké, gyerekeké akik Budapest ostrománál az utolsókig kitartottak.
Ha szövetségesei lettünk volna a szovjeteknek akkor is ugyan az a szemét banda került volna hatalomra, ugyan úgy tönkre tették volna az országot.
6/77 anonim válasza:
El. Egész más lehetne ma Európa ha a németek nyertek volna.
7/77 anonim válasza:
igen. Európa sokkal de sokkal fejlettebb, szervezetebb, és magasabbrendű lehetne. Bele gondolni se merek, milyen Rend lenne itt. Ma mi van ? Gyakorlatilag bevándorlók milliói lepték el "európát" és 2. afrika lesz belőle hamarosan. Lásd Franciao. és barátai. Nem létezne ilyen népbutítás, gyurcsányok, lmp-k, tiszta lenne és szent a kontinensünk! Hitler a nagy családosok támogatója volt, a militarizmus, a rend és fegyelemé. Ezzel mi volt a baj? Ja hogy a kisebbségek, a "állampolgárok" ezt nem viselik el? na és? Ez Európa. Vagyis lehetett volna. Ma már a kisebbség irányít.
8/77 anonim válasza:
Nem, mert akkor lett volna egy harmadik és talán még egy negyedik világháború is!
9/77 hollófernyiges válasza:
09:56
A baj ott kezdődne hogy te is a kisebbség kategóriába esnél egy germán Európában.
10/77 anonim válasza:
"Nem, mert akkor lett volna egy harmadik és talán még egy negyedik világháború is!"
1. Mért lett volna?
2. Honnan veszed hogy így nem lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!