Elszomorodsz időnként azon, hogy nem a Tengelyhatalmak nyerték a II. világháborút?
"A törvényes magyar vezetést, erővel távolította el , egy idegen ország, és a saját bábját tette a helyére."
Aha tehát Szálasi nem magyar volt. Biztos német volt. Sőt, nem is volt ember. Biztosan UFO volt. És a hungaristák sem magyarok.
Csak az ilyen sz@rkeverő pajeszosok voltak magyarok, akik a kommunistákkal szövetkeztek, partizánakciókban vettek részt, és befolyásolni akarták a kormányt hogy árulja el a szövetségeseit.
És ezek a gonosz nemmagyar hungaristák ilyen semmiségekért képesek voltak szegény ártatlan "magyarokat" deportálni.
Világos.
"Tudod, Románia és Finnország is, simán kilépett a háborúból, majd hadat üzent a németeknek.
De említhetném déli szomszédainkat"
És -finnek kivételével- mégis MIRE mentek vele??? Midet megszállták a szovjetek.
"Sehol nem volt kommunizmus. Az egy utópia, egy elméleti dolog. Nem valósult meg, és nem is fog megvalósulni. "
Ezt magyarázd el a recskre elhurcoltaknak, meg azoknak, akiknek a földjeiket gyáraikat elkobozták.
Ennyi erővel a nemzetszocializmus sem volt. Kiirtották a zsidókat? Nem. Nem valósult meg, tehát nem volt nemzetszocializmus. Az csak egy utópia volt.
"A szabad választásokat pedig megtartották, csak éppen a választásokon csalás történt, ez volt a ,,kék cédulás" választások. "
Jahh hát persze. Látod megint a szokásos antant hazudozás. Ilyen jófejek ezek a szövetségesek. Szabad választás de azért komcsik lesztek. Akkor már nem lett volna jobb ha megmonydják nyíltan: Ti vesztettetek ugyhogy Sztáliné lesztek. Hitler tutira őszintén megmondta volna...
"Nálunk biztosítási célból voltak szovjet csapatok. "
Németek is előtte. Csak azt akarták biztosítani nehogy a zsidók kommunizmust csináljanak.
"Mire föl az idézőjel? Tán minden zsidó bűnös volt?"
Miért szerinted minden zsidó ártatlan volt???
19:27
"...akkor nem lehett tudni mi lesz a háború végkimenetele."
Dehogynem. 1944 tavaszán a bolond is tudta, hogy a németek elvesztették a háborút és mindenki osztozni fog a sorsukban, aki kitart mellettük. A magyar vezetés is tudta, a Kállay-kormány nem hiába kezdte meg az előkészületeket a kiugrásra.
"...így teljes logikus volt, hohy kitatrunk a végsőkig szövetségesünk mellett, ahelyett, hogy aljas árulk lettünk volna. "
Nem érdekelnek a szentimentális mellédumálások, az ország érdeke a németekkel való szakítást követelte meg, minél előbb. Hogy legalább valami megmaradjon a terület visszacsatolásokból a háború után is. Ez az ajtó egészen 1944. október 15-ig nyitva állt egyébként.
"...az I. vh végén a zsidó haverjaid pacifizmusa érvényesült (őszirózsás forradalom KÁrolyi kormány) mi lett a vége?"
Idézz tőlem egyetlen hozzászólást, ahol Károlyit védtem.
19:35
"Horty nem töltötte be kotrmányzói feladatát nem teljesítette megfelelően a szövetségeseink elvárásait."
Tehát Horthyt azért ítéled el, mert a hazája érdekeit nézte a németek szolgalelkű kiszolgálása helyett. Hűű, mekkora nagy hazafi vagy te! :)
19:39
"...a nácikat, (...) ők is emberek voltak és nekik is megvoltak a maguk CÉLJAI ÉRDEKEI, amiket szerettek volna ÉRVÉNYESÍTENI.
Mi közöm nekem a nácik ostoba, elmebeteg céljaihoz? Köpök rájuk.
21:16
"Valszínüleg akkor is megszálltak volna a ruszkik és akkor is kommunizmus lett volna. "
Biztos, hogy így történt volna. Viszont a románok ma útlevéllel járkálnának Kolozsvárra. Érted a különbséget? Vagy ez neked mindegy?
"Igaza volt Hitlernek: Győzelem, vagy bolsevizmus "
Na ja. Hitler szabadította be Közép-Európába a szovjeteket. Igazán hálásak lehetünk érte Adolfnak.
21:54
"Viszont amikor Hitler azt mondta hogy visszaadja erdélyt és a felvidéket, akkor ez TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT. "
És? Megtartottunk belőle egyetlen négyzetcentimétert is? Nem? Akkor?
22:31
"Aha tehát Szálasi nem magyar volt."
Szálasi egyértelműen egy magyar hazaáruló volt. Ennyi.
U.i.
Hol is van a "zsidó törikönyvek" listája? Szerző, cím, ha kérhetem.
"Tehát Horthyt azért ítéled el, mert a hazája érdekeit nézte a németek szolgalelkű kiszolgálása helyett. Hűű, mekkora nagy hazafi vagy te! :)"
És mivel jobb ez az antant rabiga? Ugyanúgy s*ggnyalók vagyunk ma is ha nem tűnt volna fel.
Ráadásul hőn szeretett Hortydat paprikajancsinak nézték nyugaton. Emlékezz csak arra viccre hohy Vitéz Horty MIklós Ellentengernagy egy olyan országból ahol nincs tenger hada üzen amerikának akivel szemben nincs területi kövtelése.
"Biztos, hogy így történt volna. Viszont a románok ma útlevéllel járkálnának Kolozsvárra. Érted a különbséget? Vagy ez neked mindegy? "
Nem értem miért gondolod ezt? Nem látod a kísérteis analógiát az I. és aII. vh között? Ott úgy cselekedtünk ahogy te javaslod, és trianon lett a vége. Vedd már szére: Ezek a zsidók meg az antant NEM olyanonk mint Hitlerék vagy a Habsburgok voltak hogy van hitele a szavaiknak mert betartják ígérteiket.
Gátlástalanul ígérgettek hazudoztak össze-vissza hogy éket verjenek a szövetségbe elbizonytalanítsák a tengelyhatalmakat. Ezt hívják úgy hogy pszichológiai hadviselés. És te ennek dőlsz be. Valójában eszük ágában sem volt visszaadni erdélyt sem a felvidéket.
Mit gondolsz miért döntöttek úgy az I. vh után hogy tartozzon a kisantanthoz?
Miért tiltották az Anschlusst Ausztriával?
Miért szüntették meg az Osztrák MAgyar monarchiát?
Nem látod át, hogy az antant érdekek azt kívánják hogy ne legyen erős központú szövetséges európai hatalmak? Oszd meg és uralkodj elvet alkalmazták.
Mit gondolsz a következőkről:
- napjainkban az osztrákoknál németeknél magyaroknál van holokauszt tv.
- ezekben az országokban bánnak a leginkább kesztyűs kézzel a bevándorlókkal.
Elég jól látszik, hogy napjainkban is erős ellenőrzésük alatt tartják az egykori szövetség mindenkor kormányát hogy még véletéelnül se foghassunk össze. Nekik ez az érdekük, buta kiszolgáltatott gyarmati népek legyünk akik olcsón termelik a sok kárpit nekik.
"Na ja. Hitler szabadította be Közép-Európába a szovjeteket. Igazán hálásak lehetünk érte Adolfnak. "
Ez is téveszme. Miből gondolod, hogy maguktól nem jöttek volna? Annyira akartak jönni hogy simán belementek az ellenségeikkel is (németek) lengyelország feldarabolásában.
A blsevizmus egyébként is a kapualjban volt: Minden európai országban erős mozgalmak bolsi szakszervezetek voltak akik hatalomra kerülésük esetén nem szégyelltek volna egy ki szovjet segítságet kérni a "rendfenntartáshoz".
"Szálasi egyértelműen egy magyar hazaáruló volt. Ennyi.
U.i.
Hol is van a "zsidó törikönyvek" listája? Szerző, cím, ha kérhetem."
Azok, amikből az ilyen jellegű hülyeségeket olvasod.
10:03: neked komoly problémáid vannak. Hitler betartotta a szavát, mi? Meg nem támadási szerződést írt alá a lengyelekkel és a Szovjetunióval is - ehhez képest mind a kettőt ő támadta meg.
(Persze, tudom, tenálad az nem is úgy volt, szegénykémet provokálták a lengyelek, meg a szovjetek is, ez is csak zsidó koholmány. Egyébként hadd találjam ki: 14 éves vagy, aki életében egyetlen könyvet olvasott el, a Mein Kampfot.)
,,Aha tehát Szálasi nem magyar volt. Biztos német volt. Sőt, nem is volt ember. Biztosan UFO volt. És a hungaristák sem magyarok."
Én ilyet nem írtam. Elismétlem újra. A törvényes magyar vezetést eltávolították, és helyére egy nácibarát bábkormány került.
Ebben, hol látsz olyat, hogy Szálasi nem volt magyar? Én ilyet nem látok. Ha te igen, akkor az első osztályba menj vissza, mert olvasni sem tudsz.
,,Csak az ilyen sz@rkeverő pajeszosok voltak magyarok, akik a kommunistákkal szövetkeztek, partizánakciókban vettek részt, és befolyásolni akarták a kormányt hogy árulja el a szövetségeseit"
Te mit szívsz? Jó erős anyag lehet, mert igen erőseket hallucinálsz tőle.
De, hogy értsem , a 10 éves szidó kisgyerek, meg a 70 éves bácsika, kézenfogva jártak partizánakciókat csinálni, hogy ezzel befolyásolják a kormányt. Ezért is vitték el őket a németek. Érdekes...
De milyen partizánakciókat csináltak? Mesélj már, mert én nem emlékszem ilyesmire.
,,És -finnek kivételével- mégis MIRE mentek vele??? Midet megszállták a szovjetek. "
Nem erről van szó, hanem arról, hogy ki lehetett-e volna lépni, vagy sem. Mellesleg Jugoszláviát soha nem szállták meg a szovjetek. Ez is elég érdekes.
,,
Ezt magyarázd el a recskre elhurcoltaknak, meg azoknak, akiknek a földjeiket gyáraikat elkobozták. "
Recsk az nagybetű, és továbbra sem volt kommunizmus. Továbbléphetnénk?
,,Ennyi erővel a nemzetszocializmus sem volt. Kiirtották a zsidókat? Nem. Nem valósult meg, tehát nem volt nemzetszocializmus. Az csak egy utópia volt. "
De az volt,és nagyon sok zsidót meg is öltek.
De kommunizmus továbbra sem volt. Akár hogy erősködsz, akkor sem volt.
,,Jahh hát persze. Látod megint a szokásos antant hazudozás. Ilyen jófejek ezek a szövetségesek. Szabad választás de azért komcsik lesztek. Akkor már nem lett volna jobb ha megmonydják nyíltan: Ti vesztettetek ugyhogy Sztáliné lesztek. Hitler tutira őszintén megmondta volna... "
Elég baj, hogy nem tudsz mondatot értelmezni.
Sajnos, antant továbbra sem volt a második világháborúban.
Nem is hazudtak semmiben, és a nyugati hatalmaknak semmi köze ahhoz,hogy az MKP mit csinált.
De erősködhetsz ahogy akarsz, 47-ben szabad választások voltak, és 47-ig léteztek a demokratikus pártok. A békeszerződésben leírtaknak megfelelően.
Ez tény.
,,Németek is előtte. Csak azt akarták biztosítani nehogy a zsidók kommunizmust csináljanak. "
Ismét, nem volt kommunizmus, és egyébként sincs semmi köze a zsidókhoz.
A németek a saját érdekeik miatt szálltak meg minket.
,,Miért szerinted minden zsidó ártatlan volt???"
Nem. Bizonyára a zsidók között is vannak bűnözők. A bűn, ugyanis nem származás kérdése.
De te, mint jól nevelt netnáci, összességében ítélsz el, ártatlan embereket.
,,És mivel jobb ez az antant rabiga?" Nem antant, és nem rabiga. Komolyan, a második világháborúról vitázol, és nem vagy képes felfogni, hogy nincs antant?! Az a I. világháború. 1914-1918. Az más dolog. Én ezért érettségin megbuktatnálak.
,,Ugyanúgy s*ggnyalók vagyunk ma is ha nem tűnt volna fel. "
Te lehet, de én nem.
,,Ezek a zsidók meg az antant NEM olyanonk mint Hitlerék vagy a Habsburgok voltak hogy van hitele a szavaiknak mert betartják ígérteiket. "
A zsidók mégis milyen szavukat nem tartották be?
Illetve, antant továbbra sem volt a II. világháborúban.
Hitler pedig minden szavát megszegte, minden szerződést megszegett. Egyéb?
,,Gátlástalanul ígérgettek hazudoztak össze-vissza hogy éket verjenek a szövetségbe elbizonytalanítsák a tengelyhatalmakat."
Mondj már egy példát.
,,Valójában eszük ágában sem volt visszaadni erdélyt sem a felvidéket. "
Erdély és Felvidék az nagybetű.
,,Mit gondolsz miért döntöttek úgy az I. vh után hogy tartozzon a kisantanthoz? "
Kicsoda tartozzon a kisantanthoz?
,,Miért tiltották az Anschlusst Ausztriával? "
Mert megakarták akadályozni, hogy egy túl erős, nagy német birodalom jöjjön létre, ami veszélyeztetné a békét.
,,Miért szüntették meg az Osztrák MAgyar monarchiát? "
Megszűnt az magától...ha nem tűnt volna fel. Az őszirózsás forradalomról hallottál?
,,- napjainkban az osztrákoknál németeknél magyaroknál van holokauszt tv. "
Mi francot akarsz mondani? Miféle TV?
,,Ez is téveszme. Miből gondolod, hogy maguktól nem jöttek volna? Annyira akartak jönni hogy simán belementek az ellenségeikkel is (németek) lengyelország feldarabolásában. "
39-ben szövetségesek voltak, nem ellenségek.
,,A blsevizmus egyébként is a kapualjban volt: Minden európai országban erős mozgalmak bolsi szakszervezetek voltak akik hatalomra kerülésük esetén nem szégyelltek volna egy ki szovjet segítságet kérni a "rendfenntartáshoz". "
Aha, az oroszok már a spájzban vannak...én is láttam, jó film.
Na, de írjál már még, szórakoztatsz.
"De, hogy értsem , a 10 éves szidó kisgyerek, meg a 70 éves bácsika, kézenfogva jártak partizánakciókat csinálni, hogy ezzel befolyásolják a kormányt. Ezért is vitték el őket a németek."
Miért azt hiszed, csak ezeket vitték el?
Ráadásul akikről TUDJUK hogy a dunába lőtték őket, azok igen is partizánok voltak.
"Nem erről van szó, hanem arról, hogy ki lehetett-e volna lépni, vagy sem."
DE MI ÉRTELME LETT VOLNA AKKOR???
"Recsk az nagybetű, és továbbra sem volt kommunizmus. Továbbléphetnénk? "
jah mert ez már kellemetlen mi? Hogy a "jófiúk" ugyanolyan háborús bűnös g*eciik voltak mint Hitler. Csak hitler legalább a zsidókat cigányokat szivatta, a szövetségesek meg a MAGYAROKAT.
"Nem is hazudtak semmiben, és a nyugati hatalmaknak semmi köze ahhoz,hogy az MKP mit csinált."
De ahhoz sem volt semmi közük hogy Szálasi mit csinált, mégis ideette őket a fene.
Látod ez a különbség: HA pár százezer magyar megdöglik, a többi meg földönfutó lesz a bolsevizmus miatt, az nem veri ki az antantnál a biztosítékot. De ha pár zsidót kínyírnak akkor mindjárt jön "felmentő sereg" a belepofázás más országok belügyeibe.
Ebből elég jól látszik, hogy kik tartják a zsebükben a mindenkori antant országok vezetését.
10:56
Írnék, csak már nem tudtál érdemben reagálni. Az hogy a helyesírási hibákat javítgatod nem igazán érdekel. Nem vagyok én kurucinfo. Az meg megint uncsi, hogy megjátszod az értetlent mintha nem értenéd, kiket értek antant, és mit értek kommunizmus alatt amikr már elmagyaráztam.
,,Miért azt hiszed, csak ezeket vitték el?
Ráadásul akikről TUDJUK hogy a dunába lőtték őket, azok igen is partizánok voltak. "
Nem hiszem, hanem tudom.
,,DE MI ÉRTELME LETT VOLNA AKKOR??? "
Szerinted mi értelme bennmaradni, egy olyan háborúban, ami nekünk nem érdekünk, és mindenképpen veszíteni fogunk?
,,jah mert ez már kellemetlen mi? Hogy a "jófiúk" ugyanolyan háborús bűnös g*eciik voltak mint Hitler. Csak hitler legalább a zsidókat cigányokat szivatta, a szövetségesek meg a MAGYAROKAT."
Hitler is nagybetű, mert név. Figyelj, városnevek, földrajzi nevek, országnevek, személyek nevei, ezek mind nagybetűvel írandók.
A szövetségesek nem vittek el, ártatlan civileket kényszermunkára, sem pedig haláltáborba.
Kommunizmus meg továbbra sem volt.
,,De ahhoz sem volt semmi közük hogy Szálasi mit csinált, mégis ideette őket a fene. "
Mi üzentünk hadat nekik. Az USA-nak is mi üzentünk hadat, és Szovjet-Oroszországnak is. Talán ezért ette őket ide a fene. Egyéb marhaság amit még írhatnál?
,,Látod ez a különbség: HA pár százezer magyar megdöglik, a többi meg földönfutó lesz a bolsevizmus miatt, az nem veri ki az antantnál a biztosítékot."
Antant továbbra sem volt a II. világháborúban, sem a hidegháborúban.
Mellesleg , pár százezer magyar Hitler miatt halt meg. Mondjuk a Don kanyarnál, így kapásból.
,,De ha pár zsidót kínyírnak akkor mindjárt jön "felmentő sereg" a belepofázás más országok belügyeibe. "
Nem pár zsidót nyírtak ki, és a háborús bűn, az háborús bűn. A tömegmészárlás meg nem belügy.
,,Ebből elég jól látszik, hogy kik tartják a zsebükben a mindenkori antant országok vezetését."
Olyan nincs, hogy mindenkori antant.
,,. Az meg megint uncsi, hogy megjátszod az értetlent mintha nem értenéd, kiket értek antant, és mit értek kommunizmus alatt amikr már elmagyaráztam."
Nem én tehetek róla, hogy fogalmad sincs arról, hogy mi az antant, és mi a kommunizmus fogalma.
Elég baj, hogy úgy okoskodsz egy témában, hogy a legalapvetőbb fogalmakkal sem vagy tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!