Ma már huszadjára van linkelve ez a sz.r. De leírom ide is.
Nem tudom miért de valahogy jobban bízok az eu csendőrségében mint a ti saját pártrendőrségetekben (SA/SS).
Amúgy az az eu-féle csak akkor jön ha gáz van magyarul ha kimentek követ dobálni az utcára, legalábbis a hiteles forrás szerint amit linkeltél.
Nem, hiszen mi még egy számháborúra sem lennénk alkalmasak.
És az Eu s csendőrök sem katonaság.
Ők azért lesznek, hogy ha te vagy az ex kelet Eu sok nem akarnak ingyen dolgozni, vagy elakarnak szakadni, a nagytőkének utat akarnak mutatni. Akkor legyen egy szervezet aki ha kel fegyelmez, ha kell lövet, az az a gyarmatrendszert ha kell erőszakosan is tartsa fenn!
Mi arra a garancia hogy hiteles? D
én is csak itt láttam egy másik kérdésben.
neeeee, a barikád kezd elmenni a kuruc.info irányába:S:S
A barikád sehová nem megy.
Ez egy létező alakulat, aminek a Lisszaboni szerződés nyit utat. Amit a barikád ír az benne van a szerződésben.
Amúgy az az eu-féle csak akkor jön ha gáz van magyarul ha kimentek követ dobálni az utcára, legalábbis a hiteles forrás szerint amit linkeltél.
Nem érted mi?
Olyan lesz itt a gyarmati helyzet, hogy sokan kiakarnak majd menni!
Gondolkozz! Mi értelme van az egésznek, ha nem a rabszolgák megfékezése, az éhséglázadások leverése?
A gyarmatokért sokszor folyt már harc, még vilháb is.
Energia, víz, élettér, olcsó leigázható munkaerő, a természeti és környezeti kincsek végletes felélése, úgy hogy a gyarmattartónál ne legyenek szociális feszültségek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!