Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cenzúrázzák a nem kellően...

Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?

Figyelt kérdés
Nem írtam csúnyát, nem káromkodtam, nem anyáztam, még diktátorokat sem éltettem, de azt vettem észre ma délután, hogy kitiltották az egyik felhasználónevemet. Tradícionális és értékelvű radikális vagyok, aki leérvelt az oldalról pár pofátlan liberálist. Hogy is van ez? A gyilkosságot (abortusz) éltető, cigánybűnözőket mentegető szélsőségeseknek miért nem jár tiltás?
2011. márc. 19. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

"Te gyűlöletből politizálsz, az ilyesmire meg nem vagyok kíváncsi."

Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű, kedves tévépapagáj.

2011. márc. 19. 20:06
 72/79 A kérdező kommentje:

"Egyébként Kérdező, melyik az a három nyelv?"

Angol, német, latin.

2011. márc. 19. 20:06
 73/79 anonim ***** válasza:
Egyébként is vicces jobbikszájból hallani:segítség elnyomnak minket a médiában!! Szabadságot,meg egyenlőséget akarnak,de csak akkor,ha az érdekeik így szolgálja! Vannak kötelezetségek is,dehát ezt látom nehéz megérteni,csak a "jogukra" hivatkoznak,amit paradox módon elakarnak törölni!
2011. márc. 19. 20:07
 74/79 A kérdező kommentje:

"Vannak kötelezetségek is,dehát ezt látom nehéz megérteni,csak a "jogukra" hivatkoznak,amit paradox módon elakarnak törölni!"

Vicces ilyet liberális érvként hallani, inkább az imádott kisebbségeteknek magyarázzátok ezt.

2011. márc. 19. 20:09
 75/79 anonim ***** válasza:

"Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű, kedves tévépapagáj"

-Ha a fejedet ütik a falba egy időután elkezdessz vissza ütni! A gyűlölködést te kezdted! Megyek az utcán és elhordasz mindennek,ne csodálkozz,ha egy időután nem leszek veled úriember! Aztán mehetsz sírni,hogy ezek a cúnya liberálszok!

2011. márc. 19. 20:10
 76/79 anonim ***** válasza:

"Vicces ilyet liberális érvként hallani"

Ebben az érvben mi a liberális? Szerintem egy sima érv!

2011. márc. 19. 20:12
 77/79 anonim ***** válasza:
Ja még,csak nem is érv,inkább észrevétel!
2011. márc. 19. 20:13
 78/79 anonim ***** válasza:

: ma 20:09

Az elöbb lövök ,aztán kérdezek hozzáálással szégyent hozol a pártodra fiam!

2011. márc. 19. 20:15
 79/79 anonim ***** válasza:

Kérdező, most nem azért, de te vagy az agymosott. Én liberális vagyok(a te szótáradban ez lumpent jelent). Meg fogsz lepődni: ezt én magam választottam. Református vagyok(és nem "kriptozsidó"), hiszek Istenben, de támogatom a homoszexuálisokat és néhány drog legalizációját.

Mielőtt rákezdenél: nincs otthon tévém(illetve van, de a szekrényben porosodik). A cigányokat nem védem, de volt szerencsém anno néhány "kedves" skinhead társaságát élvezni. Miket csináltak? Idős néni inzultálása a buszon. Kannás literszámra. Rovásírásos pulcsi lehányása- mindezt a radikalizmus jegyében.

A magyar társadalom pedig olyan hihetetlen szegény a liberalizmus miatt, hogy a buszon látni a tiniket iPhone-t nyomkodni, egy csomó embert Lexust vezetni, tényleg tiszta harmadik világ. Értsétek már meg végre: a radikalizmusnak vége. VÉGE! Nincs többé. Egy bukott eszme. Ti mind a felvirágozását várjátok, pedig nem fog eljönni. Mivel változatos ismeretségi körömben sok párt szavazójához volt szerencsém, példa formájában leírom az egyik fő észrevételem, hogy miért nem fog a nemzeti radikalizmus soha nyerni:

Egy Jobbik és egy LMP szavazó áll a nagyon drága plazmatévé előtt az üzletben. A következőket gondolják-

jobbikos: Basszus, ezt túl drága, nem tudom megvenni.

lmp-s: Mit tehetnék azért, hogy elég pénzem legyen megvenni ?

2011. márc. 19. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!