Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?
"Te gyűlöletből politizálsz, az ilyesmire meg nem vagyok kíváncsi."
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű, kedves tévépapagáj.
"Egyébként Kérdező, melyik az a három nyelv?"
Angol, német, latin.
"Vannak kötelezetségek is,dehát ezt látom nehéz megérteni,csak a "jogukra" hivatkoznak,amit paradox módon elakarnak törölni!"
Vicces ilyet liberális érvként hallani, inkább az imádott kisebbségeteknek magyarázzátok ezt.
"Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű, kedves tévépapagáj"
-Ha a fejedet ütik a falba egy időután elkezdessz vissza ütni! A gyűlölködést te kezdted! Megyek az utcán és elhordasz mindennek,ne csodálkozz,ha egy időután nem leszek veled úriember! Aztán mehetsz sírni,hogy ezek a cúnya liberálszok!
"Vicces ilyet liberális érvként hallani"
Ebben az érvben mi a liberális? Szerintem egy sima érv!
: ma 20:09
Az elöbb lövök ,aztán kérdezek hozzáálással szégyent hozol a pártodra fiam!
Kérdező, most nem azért, de te vagy az agymosott. Én liberális vagyok(a te szótáradban ez lumpent jelent). Meg fogsz lepődni: ezt én magam választottam. Református vagyok(és nem "kriptozsidó"), hiszek Istenben, de támogatom a homoszexuálisokat és néhány drog legalizációját.
Mielőtt rákezdenél: nincs otthon tévém(illetve van, de a szekrényben porosodik). A cigányokat nem védem, de volt szerencsém anno néhány "kedves" skinhead társaságát élvezni. Miket csináltak? Idős néni inzultálása a buszon. Kannás literszámra. Rovásírásos pulcsi lehányása- mindezt a radikalizmus jegyében.
A magyar társadalom pedig olyan hihetetlen szegény a liberalizmus miatt, hogy a buszon látni a tiniket iPhone-t nyomkodni, egy csomó embert Lexust vezetni, tényleg tiszta harmadik világ. Értsétek már meg végre: a radikalizmusnak vége. VÉGE! Nincs többé. Egy bukott eszme. Ti mind a felvirágozását várjátok, pedig nem fog eljönni. Mivel változatos ismeretségi körömben sok párt szavazójához volt szerencsém, példa formájában leírom az egyik fő észrevételem, hogy miért nem fog a nemzeti radikalizmus soha nyerni:
Egy Jobbik és egy LMP szavazó áll a nagyon drága plazmatévé előtt az üzletben. A következőket gondolják-
jobbikos: Basszus, ezt túl drága, nem tudom megvenni.
lmp-s: Mit tehetnék azért, hogy elég pénzem legyen megvenni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!