Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cenzúrázzák a nem kellően...

Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?

Figyelt kérdés
Nem írtam csúnyát, nem káromkodtam, nem anyáztam, még diktátorokat sem éltettem, de azt vettem észre ma délután, hogy kitiltották az egyik felhasználónevemet. Tradícionális és értékelvű radikális vagyok, aki leérvelt az oldalról pár pofátlan liberálist. Hogy is van ez? A gyilkosságot (abortusz) éltető, cigánybűnözőket mentegető szélsőségeseknek miért nem jár tiltás?
2011. márc. 19. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:

"82%-os, te is valami faramuci elvű liberális vagy, úgy látom. A magadfajták mindig csakis a saját véleményükkel kompatibilis állításokra tartják érvényesnek a szólásszabadságot."

Hát kedves kérdező, elég nagy baromságot írtál... A liberalizmusnak éppen az a lényege, hogy BÁRMIT szabad, ami másnak nincs kárára. Tehát egy liberális a szólásszabadságot éppenhogy ÉRTÉKNEK tartja, veled szemben, aki a liberálisokat szidod, anélkül, hogy tudnád, mi is a liberalizmus... Bár utána nézhetnél ha akarnál, de ugye az fárasztó...

[link]

Szerintem inkább te vagy a "faramuci elvű", aki a társadalmat "magamfajtára" és "magadfajtára" osztják. Elég szomorú.

Pedro

2011. márc. 19. 17:05
 12/79 A kérdező kommentje:

"Vmelyik kérdéshez azt írtam, hogy a melegeket kivégezni kicsit túlzás."

Én is lepontoznám, s nem a kivégzéses rész miatt, hanem mert a "meleg" szót nem a homoszexuálisokra használják normális helyeken. Az efféle virágnyelvű szépítgetése a szavaknak sajnos a propaganda része.

2011. márc. 19. 17:05
 13/79 anonim ***** válasza:
Ennek a szónak sincs sok értelme, hogy liberális. Mindenki konkrétan mondja meg, hogy mit szeretne. Van pl itt egy dubiis nevű fazon. Az reggel, délben, este lázít. Soha egy érvet nem hallottam tőle. Mindig csak valami ellen van, de sose valami mellett.
2011. márc. 19. 17:06
 14/79 A kérdező kommentje:

"Hát kedves kérdező, elég nagy baromságot írtál... A liberalizmusnak éppen az a lényege, hogy BÁRMIT szabad, ami másnak nincs kárára."

Ez csak a lózung, ami a gyakorlatban nem áll, mindig is üldözték a nem kellően liberális véleményt, s természetesen mindig ők akarják azt eldönteni, hogy mi árt és mi nem. Az abortusz, a bu.zipropaganda, a drognépszerűsítés, a multikulti terjesztése szerintük nem ártalmas, a tények és a józan gondolatok szerint viszont az. A liberalizmus egy totalitárius rendszer, báránynak próbálja feltüntetni magát, miközben maga a farkas.

2011. márc. 19. 17:09
 15/79 A kérdező kommentje:

"Van pl itt egy dubiis nevű fazon. Az reggel, délben, este lázít."

Ő az egyik főállású liberális megmondóember itt, munka/tanulás helyett is itt figyel. Lehet hogy még moderátor is?

2011. márc. 19. 17:10
 16/79 anonim ***** válasza:
A liberalizmus lényege, hogy mindent lehet ami másnak nem árt? Ez max. a fűre vonatkozik. A homoszexuálisokra, cigánybűnözőkre, és a társadalom egyéb nyavajáira kevésbé hozható össze. Ráadásul elavult dolog a liberalizmus. A newage sokkal emberibb.
2011. márc. 19. 17:12
 17/79 anonim ***** válasza:

Nos szerintem az is egy eléggé liberális szellemű dolog, hogy ezen a lapon írogathat mindenki véleményt. Szerinted ez nem jó dolog? Vagy MÁSNAK nincs joga elmondani a véleményét?

Vagy például ahogy nézem, te ellenzed az abortuszt. Pedig ezt a világon MINDEN polgári társadalomban valamilyen szinten engedélyezik, és talán nem véletlenül. Persze vitatni lehet, erre szolgálnak a törvényhozó testületek. Vagy szerinted vita nélkül kuss mindenkinek?

"mindig is üldözték a nem kellően liberális véleményt"

Persze, hiszen meg kell adni MÁSNAK IS a lehetőséget, hogy úgy éljen, ahogy ő akar, és nem úgy, ahogy te akarod. Hiszen a TE életedet sem más szabályozza, neked sem mondják meg, hogy milyen életmódot kötelező folytatnod. Vagy szerinted meg kellene szabni?

Azt mondod, hogy a liberalizmus alapeszméje csak lózung. OK, képzeljük el, hogy nincs liberalizmus, nincsenek emberi szabadságjogok, és kemény hierarchikus rendszerben élünk. MIBŐL GONDOLOD, hogy te nem a hierarchia alján lennél? (Mert le merem fogadni, hogy akkor nagyon nem tetszene a dolog...) Ha egy ilyen hierarchikus, parancsuralomra épülő, beszabályozott életre vágysz, menj el katonának. Én viszont ennél sokkal szabadabb életet szeretnék élni!

Pedro

2011. márc. 19. 17:23
 18/79 anonim ***** válasza:
Ilyen vélemények és stílus után nem csodálom, hogy kitiltottak.
2011. márc. 19. 17:26
 19/79 anonim ***** válasza:

Kérdező, most nem azért, de te sem vagy sokkal jobb a liberálisoknál. Ha például te készítenél egy weblapot, akkor engednéd, hogy ott valaki a homoszexualitás mellet érveljen ? Kötve hiszem. Így teljesen jogtalan az elvárásod, hogy itt bármilyen szélsőjobboldali véleményt elfogadjanak.

Az internetet a webnácik uralják, a kuruc.info az egyik legolvasottabb hírportál. Még ennyivel sem éritek be ?

2011. márc. 19. 17:28
 20/79 A kérdező kommentje:

"Vagy például ahogy nézem, te ellenzed az abortuszt. Pedig ezt a világon MINDEN polgári társadalomban valamilyen szinten engedélyezik, és talán nem véletlenül."

Ne csodálkozz rajta, hogy a gyilkosságot igenlő életidegen társadalmakat fel fogják pár évtized múlva emészteni a muszlimok, kínaiak. Az abortusz amúgy csak egy példa volt azon liberális elv hamis mivoltára, hogy "mindent szabad, ami másnak nem árt". Ők gyilkolhatnak is akár, ha szerintük az nem ártalmas.

2011. márc. 19. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!