a cikkről mi a véleményed?
ők elítélik a Jobbikot és a nemzeti rockot stb.
Hmm, tehát el kéne hinnem, hogy vadidegenek véleményére vagy kíváncsi vadidegenek véleményéről.
Napi provokáció :)
El kéne hinned. Ugyanis itt mindenki vadidegen. Nem rokonlátogatáson vagyunk.
"Napi provokáció :)"
A paranoia egy betegség...
Mond csak, miért provokatív az, ha egy Jobbikot elítélő (ráadásul kicsit "saját" táborból származó) cikket linkelek be?
Én is a Jobbik elveit vallom, mégsem nézem őket semmibe. Sehol sem látom például a gázkamrákat. Nem látom a vasfüggönyt, sem a felrobbantott tv székházakat. Nem közvetítette a Hír tv az előző kormányok politikusainak kivégzését. Nem látom, hogy egyetlen multi is kitakarodott volna az országból és a hazai termék is eladható lenne. És még a bankok is állnak a helyükön.
A Jobbik csak beszél, de semmi sem történik.
Én aztán nem vagyok Jobbikos, de ilyet soha nem mondtak, hogy gázkamrákat fognak állítani, ha bekerülnek a parlamentbe...
ez nettó hülyeség
most hülyéskedsz, vagy tényleg ezt gondolod?
Én a jobbikra szavaztam, de már akkor éreztem, hogy valami nem 100. Többet nem megyek szavazni, mert fölnyílt a szemem. A cikket elolvasva, és megnézve az oldalt azt kell mondanom, hogy igazuk van. Ne szövetkezzenek senkivel.
Ahogy mondták itt előzőleg a Jobbik nem csinál semmit. Szájkarate. Lehet azzal jönni, hogy mert 2/3, de akkor mire vár a jobbik odabent? Majd leteleik a 4 év, akkor újra indulnak, lehet akkor is 3.ként érnek célba, aztán megint várnak. A jobbik még esőben is, este, asszem Pécsen szajkózta, hogy izrael fölvásárol minket, ez ellen azonnal tenni kell valamit, a megoldás a jobbik. Most benn vannak, ennyi. Már nem vásárolnak föl minket? Már elmúlt a veszély? Azt is mondták, hogy izraeli katonák voltak itt, hol vannak a fényképek, hol vannak a videók? Már elmentek? Mondjuk ki, a jobbik is lefeküdt, és a nagyok játékszabályai szerint játszanak, amelyek azon alapulnak, hogy mindig a nagyok nyernek. A jobbik nem a nép érdeke szerint cselekszik.
A zenével is bajuk van, mert néger eredetű...
ők is agyhalottak egyébként.
De ez magánvélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!