Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?
Ahhoz, hogy ez az oldal egyáltalán létrejöjjön, kell a liberális szemlélet. Szóval nem olyan meglepő, hogy a liberális vélemény egy ilyen fórumon előnyben van.
Esetleg a nézeteid inkább terjeszd a megfelelő radikális fórumokon, ott valószínűleg kedvezőbb fogadtatásban részesülsz majd.
Egyébként simán lehet, hogy nem a véleményed, hanem valami más miatt tiltottak ki, például a kérdésed stílusa és mögöttes mondanivalója is elég bicskanyitogató.
Én pl erre a jó kis 925-ös ezüstnek árult hongkongi csodára gondoltam:
Egyébként érdekel a numizmatika.
A liberálisokkal a legjobb vitázni, mert ők soha nem fogadják el a véleményedet:)) Nem kifejezetten vannak itt liberálisok, inkább csak olyanok akik ragaszkodnak a hülyeségükhöz.
"Kérdező: írd le, konkrétan, mit írtál be (vagy legalább azt, hogy melyik témában, mikor szóltál hozzá), és akkor elmondom, hogy szerintem miért tiltottak le."
Az utóbbi 2-3 napban írtam kb. 25-30 hozzászólást, fogalmam sincs melyikbe köthettek bele. Diktatúrákat nem védtem, a szent holokausztról egy szót sem szóltam, nem káromkodtam, egyéb vélemény pedig nem ütközik törvénybe.
16:43 vagyok, légy szíves, olvasd el a hozzászólásom. Írtam, hogy simán lehet, hogy nem a nézeteid, hanem valami más miatt raktak ki. Például az én hozzászólásomra sem sikerült érdemben reagálni, csak hozzám vágtál egy sértést (csak tudnám, mire alapozva).
Nem, nem vagyok se faramuci, se liberális. Gondolkodó ember vagyok, és megpróbáltam értelmesen leírni, hogy vajon mi miatt rakhattak még ki. Sajnálom, ha nem érted, amit leírtam, pedig igyekeztem rövidre fogni.
Kevesebb sértegetést és több gondolkodást! Hidd el, még a "piszok liberálisok" is jobban fogják tűrni, ha értelmesen szólsz hozzá a témához.
NB most már kíváncsi vagyok, hogyan "érveltél le" pár "pofátlan liberálist". A sértegetés nem érv.
Ez érdekes, én csak szélsőjobbosokat látok az oldalon, akik szinte mindenért lepontoznak.
Vmelyik kérdéshez azt írtam, hogy a melegeket kivégezni kicsit túlzás. A válaszom 14%-os lett. No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!