Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cenzúrázzák a nem kellően...

Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?

Figyelt kérdés
Nem írtam csúnyát, nem káromkodtam, nem anyáztam, még diktátorokat sem éltettem, de azt vettem észre ma délután, hogy kitiltották az egyik felhasználónevemet. Tradícionális és értékelvű radikális vagyok, aki leérvelt az oldalról pár pofátlan liberálist. Hogy is van ez? A gyilkosságot (abortusz) éltető, cigánybűnözőket mentegető szélsőségeseknek miért nem jár tiltás?
2011. márc. 19. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:

Válaszolok a kérdező helyett ,had pihenjen szegény:

17:23-kor feltettem neked négy kérdést is.

1. MÁSNAK nincs joga elmondani a véleményét? -A liberalizmus rossz értem? Cigánybűnözés!

2. Szerinted vita nélkül kuss mindenkinek?-Lumpen LMP-s

haha!

3. Szerinted meg kellene szabni mindenkinek, hogy hogyan éljen? -Igen!! Anarhista vagy vagy mi? Nem szereted a rendet te fajvédő?

4. MIBŐL GONDOLOD, hogy te nem a hierarchia alján lennél?

-Lumpen LMP! Lmp=SZDSZ zsidó hahaha

2011. márc. 19. 18:44
 32/79 anonim ***** válasza:

Kedves 18:44-es!

Látom, te vagy a fogadatlan prókátor... OK, válaszolok neked is.

"A liberalizmus rossz értem?"

- Hogy TE mit értesz, azt nem tudom, de feltételezem, nem sokat...

"Cigánybűnözés!"

- Látod, ezt sem érted. A BŰNÖZÉS a rossz. Engem abszolút nem érdekel, hogy ha valaki betör például, vagy lop, annak milyen bőrszíne van, vagy ki volt az anyja. Engem az érdekel, hogy BŰNT KÖVETETT EL. A bűnözés pedig SÉRTI mások érdekeit, tehát a liberalizmus eszméjébe nem fér bele.

"-Lumpen LMP-s haha!"

- Örülök, hogy sikerült felvidítanom téged. A röhögésen kívül van még valami észérved?

"Anarhista vagy vagy mi? Nem szereted a rendet te fajvédő?"

- Nem, nem vagyok anarchista. Csak én olvastam valami irományt, azt hiszem "Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata" volt a címe, vagy valami hasonló...

[link]

Ez biztosítja például neked is, hogy itt tépheted a szádat.

Egyébként sem vagyok fajvédő. Például a TE fajtádat eszem ágában sincs védeni.

"Lumpen LMP! Lmp=SZDSZ zsidó hahaha"

- Ez ismét az előző válaszodhoz hasonló értelmi színvonalú felelet volt. Gratulálok, a mai napra már kitettél magadért, tovább ne is erőlködj, még megárt.

A Kérdezőtől viszont még mindig nem kaptam választ. Kíváncsi vagyok, vajon ő is ugyanezen a szellemi szinten van, vagy esetleg neki vannak elfogadható érvei is?

Pedro

2011. márc. 19. 19:01
 33/79 A kérdező kommentje:

1. MÁSNAK nincs joga elmondani a véleményét?

A liberális mindig elmondhatja a véleményét, egyedül a másképp gondolkodókat (radikális nemzetieket) cenzúrázzák a korkórfertőzött jelenlegi érában. Amúgy nyilván a szélsőséges véleményeket én sem engedném megjelenni, de hogy mi a szélsőség viszonyítási alapja, azt a liberálisokkal ellentétben szerintem nem ember nyilvánítja ki, hanem az évezredes természetjog, az objektív örök értékrend, amit pl. Európában a platonista idealizmus, vagy a Tízparancsolat, míg keleten például a konfuciánus etika fogalmaz meg.

2. Szerinted vita nélkül kuss mindenkinek?

Nem veszed észre, hogy ezen a fórumon én a vita mellett vagyok, míg a magadfajta inkább tiltogat? Erről szól a körkérdés is!

3. Szerinted meg kellene szabni mindenkinek, hogy hogyan éljen?

Igen, az évezredes természetjogi normákat mindenkinek be kell tartania, ezen felül persze mindenki azt csinál, amit akar, de korlátok nélkül bizony csak anarchia leledzik. A liberalizmus szabadsága valójában szabadosság, ami az anarchia melegágya.

4. MIBŐL GONDOLOD, hogy te nem a hierarchia alján lennél?

Miért lennék a hierarchia alján? Iskolázott vagyok (diploma, három nyelv a magyar mellett), nem bűnözök, család- és hazacentrikus a gondolkodásom, igenlem a tradícionális értékeket és a normalitást.

2011. márc. 19. 19:01
 34/79 anonim ***** válasza:
68%

ma 19:01

Látom jó színész vagyok!:D

2011. márc. 19. 19:05
 35/79 A kérdező kommentje:

"Csak én olvastam valami irományt, azt hiszem "Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata" volt a címe"

Ez a Francia Forradalom hasonló című szemetének a modernizált kivonata, ennek szellemében gyilkolták a másképp gondolkodót a szélsőliberálanarchista jakobinusok. Manapság is jakobinus szellemiség tombol a libertariánusoknál, ők próbálnak a mércék lenni, s megszabnák a szabályokat, miközben az anarchiát (mindenki azt csinál, amit akar) propagálják.

Remélem már nem sokáig fog egy 5%-os kisebbség hanyatló nyugattól átvett szabályokat szabni a magyar többségre!

2011. márc. 19. 19:07
 36/79 anonim ***** válasza:
helyesen: magam
2011. márc. 19. 19:08
 37/79 anonim ***** válasza:

„az évezredes természetjog, az objektív örök értékrend, amit pl. Európában a platonista idealizmus, vagy a Tízparancsolat”

-A kereszténység tanítása szerint sem vagy elfogadható!

„Természetjogi”

-Az meg mi?

„Miért lennék a hierarchia alján?”

-simán odakerülhetsz,ha egy olyan világban,ahol nincsenek a szabadsághoz való jogaid és liberális demokrácia!

2011. márc. 19. 19:10
 38/79 A kérdező kommentje:

"Én nemrég írtam egy remek paródiát (viccet) de valószínűleg komolyan vették, mert moderálták. Pedig ordított róla, hogy humor. (előadtam magan ultraliberális fajvédőnek, és a végén leszögeztem, hogy engem már 40-szer gázosítottak el a jobbikosok)"

Röhej. :D

A diktatúrakreátorok már a kommunizmus alatt is ennyire sótlanok voltak. Persze a mai liberálisok általában a kommunista szülők privatizációk és lenyúlások során meggazdagodott csemetéi.

2011. márc. 19. 19:11
 39/79 anonim ***** válasza:

ma 19:07

Ja azt olvastam hát...

1)nem volt vicces!

2)simán átlátszó voltál!

2011. márc. 19. 19:12
 40/79 anonim ***** válasza:

19:07-es vagyok.

Na tessék! Megint törölték a válaszom, mert nem tetszik a moderátoroknak.

Jó játszhatjuk ezt is. Kíváncsi vagyok mit csinálnak a modik, ha floodolni kezdek.

2011. márc. 19. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!