Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cenzúrázzák a nem kellően...

Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?

Figyelt kérdés
Nem írtam csúnyát, nem káromkodtam, nem anyáztam, még diktátorokat sem éltettem, de azt vettem észre ma délután, hogy kitiltották az egyik felhasználónevemet. Tradícionális és értékelvű radikális vagyok, aki leérvelt az oldalról pár pofátlan liberálist. Hogy is van ez? A gyilkosságot (abortusz) éltető, cigánybűnözőket mentegető szélsőségeseknek miért nem jár tiltás?
2011. márc. 19. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 A kérdező kommentje:

"Kérdező, most nem azért, de te sem vagy sokkal jobb a liberálisoknál. Ha például te készítenél egy weblapot, akkor engednéd, hogy ott valaki a homoszexualitás mellet érveljen?"

A liberalizmus azt hazudja, hogy ő szólásszabadságot akar, miközben nem, csak a saját elveit szereti visszahallani, s minden mást letilt. A radikálisok ellenben sohasem mondták, hogy megtűrnék az olyan szélsőséges szellemiséget, mint amilyen a gyilkosságot, züllést, bűnözést mentegető vadliberalizmus, vagy a kommunizmus. Mi legalább tiszta lapokkal játszunk.

A neten pedig azért annyi a "netnáci" (ergo ezzel a kifejezéssel bevallottad LuMPenpárti mivoltodat), mert a fősodratú média letilt, elhallgat, hazudozik.

2011. márc. 19. 17:39
 22/79 anonim ***** válasza:
Kérdező, a hozzászólásaidat elnézve ne csodálkozz, ha valamelyik modinak nem tetszettél. Mert azok alapján egy tipikus okoskodó, felsőbbrendűségi komplexusban szenvedő jobbikprolinak tűnsz.
2011. márc. 19. 18:03
 23/79 A kérdező kommentje:
Sobchak, veled mér beszéltem, te nevezted el magad a Kohn nevű rendező filmje után, tipikus magát felsőbbrendűnek tartó belpesti nyikhaj vagy. :D
2011. márc. 19. 18:06
 24/79 anonim ***** válasza:
100%
Ja már tudom ki vagy, a Platón kifestőkönyves előgerinchúros. Akkor meg pláne ne csodálkozz ha kibannoltak.
2011. márc. 19. 18:08
 25/79 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként vidéki vagyok.
2011. márc. 19. 18:09
 26/79 A kérdező kommentje:
Hogy megjegyzett a libsi. :DDDDD
2011. márc. 19. 18:23
 27/79 anonim ***** válasza:
65%
Én még nem olvastam itt Jobbikost,aki ne érezné magát vérigsértve,ne gondolná azt,hogy mindenki bántani akarja,ne gondolná azt,hogy mindenki csúnya liberális,aki nem ért a stílusával eggyet! Ja és értelems érvelést sem hallottam még tőlük! Őszintén szólva az összes Jobbikos hozzászóló olyan,mintha egy ember írná a szövegüket vagy klónok lennének! Aki a cigányokat "mentegeti" az nem szélsőséges,ellenben azokkal ,akik bűnözőnek akarha beállítani őket! Mellesleg engem is moderáltak már,mégsem írtam ki ezzel kapcsolatban kérdést,pedig láttam,hogy sok cigányozót nem moderáltak!!
2011. márc. 19. 18:31
 28/79 anonim ***** válasza:

ma 18:31

Szóval volt már olyan ,hogy kitöröltek egy jobbikos kérdést és én sem örültem ,enki mert épp válaszolni készültem,de az biztos,hogy minden hsz személyeskedés volt az irányomban,a kérdés pedig úgy kezdődött,hogy "szerintetek nem fogyi az összes",ellehet gondolkodni,utoljára az álltalános iskolában volt menő a "fogyi" szó!! Ezen a szinten áll némelyik!!

2011. márc. 19. 18:37
 29/79 anonim ***** válasza:
*irányomba
 30/79 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te pedig egy kirekesztő, másokra semmi tekintettel nem lévő, mások érdekeit figyelmen kívül hagyó alaknak tűnsz, legalábbis az eddigi válaszaid alapján.

17:23-kor feltettem neked négy kérdést is.

1. MÁSNAK nincs joga elmondani a véleményét?

2. Szerinted vita nélkül kuss mindenkinek?

3. Szerinted meg kellene szabni mindenkinek, hogy hogyan éljen?

4. MIBŐL GONDOLOD, hogy te nem a hierarchia alján lennél?

Egyikre sem válaszoltál, pedig én kíváncsi lennék, hogy TE hogyan gondolod? (Bár tudom, hogy TÉGED nem érdekel, hogy MÁSNAK mi a véleménye.)

Pedro

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!