Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?
ma 19:32
Szerintem irigylik a "pujaróhercegek" szintjét,ezért okádják teli az összes fórumot! Gondolom erre vezethető vissza,hogy egyfolytában mindenről ,csak ők jutnak az eszükbe! Freud bácsi,ha látná!
"magát felsőbbrendűnek tartó belpesti nyikhaj vagy. :D"
Tekintve, hogy a szókincsed összesen ennyiből áll, ne csodálkozz, ha kitiltanak innen! Egyébként meg a több felhasználónév ITT SEM engedélyezett!
19:01-kor azt írtad hogy a vita mellett vagy. Akkor miért nem válaszolsz egy értelmes vitakérdésre sem?
16:59-kor írtam, hogy érdekelne, hogy érvelted le azokat a liberálisokat. Egy tisztességes vitapartnerben van annyi, hogy válaszol a másiknak.
Tessék megtanulni tisztességesen vitatkozni, vagy addig ne mondd, hogy vitatkozol. Amit itt művelsz, az nagyjából óvodás szintű játék. Pedig azt állítod magadról, hogy diplomád van... na ennyit az egyetemek színvonaláról :(
ma 19:37
Ezeket nem érdeklik a szabályok,bármikor megszegik azokat egy jó kis kötöszködésért! A balhé a lételemük! Tisztelet a kivételnek!
"Egyébként meg a több felhasználónév ITT SEM engedélyezett!"
Csak miután kitiltottak regisztráltam be újra.
"szélsőliberálanarchista jakobinusok"
:DDDDDD
Ez jó! Ilyet én is tudok:
szélsődoktori 8 osztályos orvosikamarás díszlettervező!
"Az igazságot nem tudod cáfolni "
-igazság az ,amit Gipsz Jakab mond,az többezeréves aszír zsinatban jó?! Neked meg csönd,te antimagyar!
"kötöszködésért"
Ennyi a liberális értelmi képesség. Igazi tévépapagájok vagytok önálló gondolat nélkül, csak azt ismételgetitek vissza, amit a hatalom a szátokba rág. Az egysoros alpári minősítgetések helyett válaszokat várnék a válaszaimra:
1.MÁSNAK nincs joga elmondani a véleményét?
A liberális mindig elmondhatja a véleményét, egyedül a másképp gondolkodókat (radikális nemzetieket) cenzúrázzák a korkórfertőzött jelenlegi érában. Amúgy nyilván a szélsőséges véleményeket én sem engedném megjelenni, de hogy mi a szélsőség viszonyítási alapja, azt a liberálisokkal ellentétben szerintem nem ember nyilvánítja ki, hanem az évezredes természetjog, az objektív örök értékrend, amit pl. Európában a platonista idealizmus, vagy a Tízparancsolat, míg keleten például a konfuciánus etika fogalmaz meg.
2. Szerinted vita nélkül kuss mindenkinek?
Nem veszed észre, hogy ezen a fórumon én a vita mellett vagyok, míg a magadfajta inkább tiltogat? Erről szól a körkérdés is!
3. Szerinted meg kellene szabni mindenkinek, hogy hogyan éljen?
Igen, az évezredes természetjogi normákat mindenkinek be kell tartania, ezen felül persze mindenki azt csinál, amit akar, de korlátok nélkül bizony csak anarchia leledzik. A liberalizmus szabadsága valójában szabadosság, ami az anarchia melegágya.
4. MIBŐL GONDOLOD, hogy te nem a hierarchia alján lennél?
Miért lennék a hierarchia alján? Iskolázott vagyok (diploma, három nyelv a magyar mellett), nem bűnözök, család- és hazacentrikus a gondolkodásom, igenlem a tradícionális értékeket és a normalitást.
"-A kereszténység tanítása szerint sem vagy elfogadható!"
Ezt nem egy vallásgyalázó libertariánus elveket igenlő fogja eldönteni. Amúgy a kereszténység a platonista idealizmusból táplálkozik, tehát egy radikálisnak (gyökerekig visszamenő gondolkodásúnak) azoknak kell megfelelnie.
"„Természetjogi”
-Az meg mi?"
Nem tudod mi az a természetjog, de osztod az észt? Te Atyaúristen! Erről szól az Antigoné, a legalapvetőbb antik irodalmi műveltséged remélem azért megvan. A természetjog olyan jog, ami az írott jogtól függetlenül, annak ellenére is minden korban, mindig érvényes. Az Antigonéban egy olyan törvényt hoz a thébai türannosz, hogy tilos a holtakat eltemetni, holott ez természetjogi alapvetés. Ugyanez a modern világban: hiába helyeslik a gyilkosságot és a bu.zik házasságát a liberális elvek, ezek a természetjog szerint nem helyesek, természetellenesek, nincs is még egy kor a nyugati '68-as fertőt leszámítva, ahol a jog engedélyezte volna őket.
"-simán odakerülhetsz,ha egy olyan világban,ahol nincsenek a szabadsághoz való jogaid és liberális demokrácia!"
A liberális világban csak a liberális elveknek behódolók kapnak szólás ügyben jogokat, a többi embert cenzúrázzák, ellehetetlenítik. Ne legyél agymosott, nézz meg egy híradót, csak a polkorrekt maszlag ömlik, a más véleményt ellehetetlenítik, épül a szép-új világ a "szabadság" nevében.
"A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:44"
Ez tetszett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!