Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cenzúrázzák a nem kellően...

Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?

Figyelt kérdés
Nem írtam csúnyát, nem káromkodtam, nem anyáztam, még diktátorokat sem éltettem, de azt vettem észre ma délután, hogy kitiltották az egyik felhasználónevemet. Tradícionális és értékelvű radikális vagyok, aki leérvelt az oldalról pár pofátlan liberálist. Hogy is van ez? A gyilkosságot (abortusz) éltető, cigánybűnözőket mentegető szélsőségeseknek miért nem jár tiltás?
2011. márc. 19. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:

De nem zavar, hogy a kétszer elküldött mondandóban egy darabérv nem volt, csak mocskolódás,meg a liberális szó már-már beteges élvezettel teli ismételgetése?

Neked lehet, hogy nem ártana némi pihenő...

2011. márc. 19. 19:50
 62/79 anonim ***** válasza:

Köszönöm, hogy válaszoltál, Kérdező. Úgy látszik, a végén kellemesen csalódom :-)

"A liberális mindig elmondhatja a véleményét"

- Általában éppen azért, mert a legritkább esetben sérti más ember jogait, vagy erkölcsi érzékét.

"egyedül a másképp gondolkodókat (radikális nemzetieket) cenzúrázzák"

- Magam részéről helytelennek tartom a cenzúrát, még szélsőséges nézetek esetén is. Nem cenzúrával kell küzdeni a nekünk nem tetsző elvek ellen, hanem érvekkel. Ebben a dologban teljesen egyetértek veled, ez valóban sérti, sértheti valakinek a jogait.

"hogy mi a szélsőség ... szerintem nem ember nyilvánítja ki"

- De igen. Ennek például a KÖZMEGEGYEZÉS lehet az alapja. Persze jó lenne, ha az emberek MEGTANULNÁNAK megegyezni... Sokkal jobban haladna előre a világ.

"ezen a fórumon én a vita mellett vagyok,"

- Örülök neki! Végre valaki, aki hajlandó ÉRVEKET mondani, nem csak anyázik...

"míg a magadfajta inkább tiltogat?"

- Hát látod, most is veled vitázom... És nem tiltalak le sehonnan, nem is tudnálak, meg nem is akarlak. Neked is van egy véleményed, nekem is... Megismerhetjük valamennyire egymás nézeteit - szerintem mindkettőnknek csak hasznára válik.

"évezredes természetjogi normákat mindenkinek be kell tartania"

- Bocs, ez nem világos. Milyen természetjogi normákra gondolsz???

"ezen felül persze mindenki azt csinál, amit akar,"

- Na most akkor te is a liberális nézeteket vallod? :-D

"de korlátok nélkül bizony csak anarchia leledzik"

- Igen, ez így van. De a liberalizmusban ott van a korlát: "ami másnak NEM OKOZ KÁRT" - ez egy eléggé szigorú korlát. Hiszen például egyfajta társadalmi rend is hasznos, annak hiánya KÁRT OKOZ.... Nem is folytatom.

"Miért lennék a hierarchia alján? Iskolázott vagyok (diploma, három nyelv a magyar mellett), nem bűnözök, család- és hazacentrikus a gondolkodásom, igenlem a tradícionális értékeket és a normalitást."

- Mert kék a hajad. És akinek kék haja van, az mától kezdve kevesebb jogú, mint a többiek. Hoppá, máris a hierarchia alján vagy... Sajnos az ilyen hierarchikus rendszerek általában NEM logikus észérvek alapján alkotnak hierarchiát. Még nagyapám mesélte, hogy mikor a dédapám gimnáziumba akarta íratni, azzal utasították el, hogy "urat akar nevelni a gyerekéből? Suszter maradjon a kaptafánál" - így aztán pincér lett belőle, pedig lehetett volna tanult ember is. De AZ a hierarchia ezt nem engedte.

"Francia Forradalom hasonló című szemetének a modernizált kivonata"

- Igen, valóban abból fejlődött ki. És például ez alapján van jogod az élethez, a törvény előtti egyenlőséghez, emiatt nem lehet eladni rabszolgának. Ez biztosítja a tulajdonhoz való jogodat, a jogodat, hogy képezd magad, elmondhasd a véleményedet, és hogy ne égessenek meg máglyán, mert te MÁSHOGYAN tiszteled az istent, mint azt valakik szeretnék. Szerinted mindez haszontalan?

"hanyatló nyugattól átvett szabályokat szabni a magyar többségre!"

- Hát szeretnék én úgy hanyatlani, mint ők! :-D

De ne félj, olyan kormány nem fog hatalomra jutni, amely az emberi jogokat elvetné. Egyszerűen nem választanák meg. Szerintem TE SEM - amint rájönnél, hogy esetleg RÁD IS vonatkozhatnak bizonyos fentebb is említett hátrányok.

Pedro

2011. márc. 19. 19:50
 63/79 A kérdező kommentje:

"Ott van a kuruc.info, még mindig működik, meg ott van még eegyrakás radikális nemzeti honalp! Mit akarsz még? Ezekre a baromságokra a valódi életben egy szűk körön kívül senki nem kíváncsi."

Nekünk 15%-kal se tévénk, se rádiónk, ti meg 5%-kal dirigáltok 95%-nak tévék tucatjai útján, holott a liberális baromságokra max. 200.000 ember kíváncsi idehaza.

2011. márc. 19. 19:51
 64/79 anonim ***** válasza:

"nézz meg egy híradót"

-elég sokféle híradó létezik! A közmédiát épp most foglalta be az igentisztelt jobboldal! Kiegyenlített médiát szeretnél,gondolom nagy aktivista vagy,hol hallhattunk már rólad?

2011. márc. 19. 19:51
 65/79 anonim ***** válasza:

"Nekünk 15%-kal se tévénk, se rádiónk, ti meg 5%-kal dirigáltok 95%-nak tévék tucatjai útján, holott a liberális baromságokra max. 200.000 ember kíváncsi idehaza."

Ez hülyeség! A világ nem liberálisokból és a magadfajta nemistudommineknevezzemekből áll!

A TV-k többsége ma már fideszes. A kereskedelmi tévéket fölösleges ide venni, mivel azok gyakorlatilag lesz*rják a politikát.

2011. márc. 19. 19:54
 66/79 anonim ***** válasza:
73%
Te gyűlöletből politizálsz, az ilyesmire meg nem vagyok kíváncsi. További jó onanizálást az erkölcsös természetjogi platónista konzervativizmusodra!
2011. márc. 19. 19:56
 67/79 anonim ***** válasza:
Egyébként Kérdező, melyik az a három nyelv?
2011. márc. 19. 20:00
 68/79 anonim ***** válasza:
"se tévénk, se rádiónk"-kit érdekel már a TV,ott az Internet(nomeg az újság),abban meg bevallottan jók vagytok:Szent korona rádió,Jobbik TV,Jobbikos beállítotságú honlapok,Barikád,Magyar fórum,Kuruc stb,stb... Ha felmegyek a netre mindíg megnézlek titeket és hiddel,nem győz meg,amit látok!!!
2011. márc. 19. 20:01
 69/79 anonim ***** válasza:
ma20:01 ígyvan! Ráadásul ezen az oldalon is a szélsőjobb van erős többségben! Máshonnan már régen kitiltották volna az "érveiket" (mocskolódást).
2011. márc. 19. 20:04
 70/79 A kérdező kommentje:

"-elég sokféle híradó létezik! A közmédiát épp most foglalta be az igentisztelt jobboldal!"

A Fidesz álnemzeti liberális párt, anno az SZDSZ fiókszervezetének indultak.

2011. márc. 19. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!