Cenzúrázzák a nem kellően liberális véleményt az oldalon! Vélemény?
De nem zavar, hogy a kétszer elküldött mondandóban egy darabérv nem volt, csak mocskolódás,meg a liberális szó már-már beteges élvezettel teli ismételgetése?
Neked lehet, hogy nem ártana némi pihenő...
Köszönöm, hogy válaszoltál, Kérdező. Úgy látszik, a végén kellemesen csalódom :-)
"A liberális mindig elmondhatja a véleményét"
- Általában éppen azért, mert a legritkább esetben sérti más ember jogait, vagy erkölcsi érzékét.
"egyedül a másképp gondolkodókat (radikális nemzetieket) cenzúrázzák"
- Magam részéről helytelennek tartom a cenzúrát, még szélsőséges nézetek esetén is. Nem cenzúrával kell küzdeni a nekünk nem tetsző elvek ellen, hanem érvekkel. Ebben a dologban teljesen egyetértek veled, ez valóban sérti, sértheti valakinek a jogait.
"hogy mi a szélsőség ... szerintem nem ember nyilvánítja ki"
- De igen. Ennek például a KÖZMEGEGYEZÉS lehet az alapja. Persze jó lenne, ha az emberek MEGTANULNÁNAK megegyezni... Sokkal jobban haladna előre a világ.
"ezen a fórumon én a vita mellett vagyok,"
- Örülök neki! Végre valaki, aki hajlandó ÉRVEKET mondani, nem csak anyázik...
"míg a magadfajta inkább tiltogat?"
- Hát látod, most is veled vitázom... És nem tiltalak le sehonnan, nem is tudnálak, meg nem is akarlak. Neked is van egy véleményed, nekem is... Megismerhetjük valamennyire egymás nézeteit - szerintem mindkettőnknek csak hasznára válik.
"évezredes természetjogi normákat mindenkinek be kell tartania"
- Bocs, ez nem világos. Milyen természetjogi normákra gondolsz???
"ezen felül persze mindenki azt csinál, amit akar,"
- Na most akkor te is a liberális nézeteket vallod? :-D
"de korlátok nélkül bizony csak anarchia leledzik"
- Igen, ez így van. De a liberalizmusban ott van a korlát: "ami másnak NEM OKOZ KÁRT" - ez egy eléggé szigorú korlát. Hiszen például egyfajta társadalmi rend is hasznos, annak hiánya KÁRT OKOZ.... Nem is folytatom.
"Miért lennék a hierarchia alján? Iskolázott vagyok (diploma, három nyelv a magyar mellett), nem bűnözök, család- és hazacentrikus a gondolkodásom, igenlem a tradícionális értékeket és a normalitást."
- Mert kék a hajad. És akinek kék haja van, az mától kezdve kevesebb jogú, mint a többiek. Hoppá, máris a hierarchia alján vagy... Sajnos az ilyen hierarchikus rendszerek általában NEM logikus észérvek alapján alkotnak hierarchiát. Még nagyapám mesélte, hogy mikor a dédapám gimnáziumba akarta íratni, azzal utasították el, hogy "urat akar nevelni a gyerekéből? Suszter maradjon a kaptafánál" - így aztán pincér lett belőle, pedig lehetett volna tanult ember is. De AZ a hierarchia ezt nem engedte.
"Francia Forradalom hasonló című szemetének a modernizált kivonata"
- Igen, valóban abból fejlődött ki. És például ez alapján van jogod az élethez, a törvény előtti egyenlőséghez, emiatt nem lehet eladni rabszolgának. Ez biztosítja a tulajdonhoz való jogodat, a jogodat, hogy képezd magad, elmondhasd a véleményedet, és hogy ne égessenek meg máglyán, mert te MÁSHOGYAN tiszteled az istent, mint azt valakik szeretnék. Szerinted mindez haszontalan?
"hanyatló nyugattól átvett szabályokat szabni a magyar többségre!"
- Hát szeretnék én úgy hanyatlani, mint ők! :-D
De ne félj, olyan kormány nem fog hatalomra jutni, amely az emberi jogokat elvetné. Egyszerűen nem választanák meg. Szerintem TE SEM - amint rájönnél, hogy esetleg RÁD IS vonatkozhatnak bizonyos fentebb is említett hátrányok.
Pedro
"Ott van a kuruc.info, még mindig működik, meg ott van még eegyrakás radikális nemzeti honalp! Mit akarsz még? Ezekre a baromságokra a valódi életben egy szűk körön kívül senki nem kíváncsi."
Nekünk 15%-kal se tévénk, se rádiónk, ti meg 5%-kal dirigáltok 95%-nak tévék tucatjai útján, holott a liberális baromságokra max. 200.000 ember kíváncsi idehaza.
"nézz meg egy híradót"
-elég sokféle híradó létezik! A közmédiát épp most foglalta be az igentisztelt jobboldal! Kiegyenlített médiát szeretnél,gondolom nagy aktivista vagy,hol hallhattunk már rólad?
"Nekünk 15%-kal se tévénk, se rádiónk, ti meg 5%-kal dirigáltok 95%-nak tévék tucatjai útján, holott a liberális baromságokra max. 200.000 ember kíváncsi idehaza."
Ez hülyeség! A világ nem liberálisokból és a magadfajta nemistudommineknevezzemekből áll!
A TV-k többsége ma már fideszes. A kereskedelmi tévéket fölösleges ide venni, mivel azok gyakorlatilag lesz*rják a politikát.
"-elég sokféle híradó létezik! A közmédiát épp most foglalta be az igentisztelt jobboldal!"
A Fidesz álnemzeti liberális párt, anno az SZDSZ fiókszervezetének indultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!