Miért baj ha az ember kimegy külföldre dolgozni?
Mindenki kezd rájönni, hogy az itteni fizetése, az árakkal ellentétben köszönőviszonyban sincsenek a nyugatiakkal.
Én 3 gyereket akarok majd, de Magyarországon még a 2.-on is gondolkodnék.
Elég alul iskolázott lehetsz, ha nem látod a különbséget ( a rohadjon meg a büdös, tolvaj.. és a rosszkedvű, irigy, önző között.
Nagyon buta vagy :(
"Ha a Jancsi azt mondja a Julira, hogy irigy meg mindig rosszkedvű, nem hajlandó segíteni, akkor a Jancsi rasszista?
-.- butaságot mondott az 59%"
Csak éppen itt nem Jancsi mondja Julira, hanem a válaszoló egy egész népet megbélyegez vele. Ez azért nagy különbség. Csak valamiért a ti fejetekben a magyarral szemben nem lehet rasszistának lenni, csak a magyar lehet rassszista.
Éppen emiatt a mentalitás miatt tartunk itt, hogy a magyarok 80%-a lenézi a saját népét és előbb küzd meg mások jogáért, mint a sajátjáért. Én nem értem, hogy jutottunk el idáig, de főleg azt nem értem, hogy mások számára azon mit nem lehet megérteni, hogy a magyar számára az első mindig a magyar érdek és csak utána jön a többieké.
Ha így gondolkodna minden magyar, akkor sokkal jobban élnénk és gazdagabb lenne az országunk, mert nem a saját javainkat osztogatnánk ki másoknak, utána meg rinyálnánk, hogy nekünk miért nincs, hanem másokét tennénk a sajátunkéva (ugye, mert kapitalizmus és verseny van) és így minden magyarnak több jutna.
"Elég alul iskolázott lehetsz, ha nem látod a különbséget ( a rohadjon meg a büdös, tolvaj.. és a rosszkedvű, irigy, önző között."
Nem vagyok aluliskolázott, amint a helyesírásomból is ki tudod venni (nem úgy a tiédből).
Igényes ember vagyok, aki ügyel a környezete rendjére.
"Nur der Pass macht noch keinen zum Deutschen" Ez egy fontos elv, remélem tudsz németül.
Nem is vagyok magyar, csak mert ez áll a Pass-omon.
"A legfrissebb Eurobarometer közvélemény-kutatás sajnos sok újdonsággal nem szolgál: a magyar állampolgárok változatlanul a legpesszimistább uniós polgárok közé tartoznak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!