Bár sok értelme nincs a népszámlálásnak, azért az pozitív, hogy 40, 000 ember munkához jutott (még ha ideigeleneshez is), nem igaz?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 22:11
1/35 Sz1u válasza:
Akkor már csak 960 ezer hiányzik... lassan csak meg lesz az 1 millió... :)
3/35 anonim válasza:
Pécsett a munkanélküliek száma elérte a 30000 főt...
4/35 anonim válasza:
Miért jutott annyi melóhoz? Akik kivitték a lapokat? Nálunk spec olyan vitte és szedte össze akinek van munkája, így ez csak plussz bevétel volt neki, ha fizettek érte. Gondolom fizettek, ingyen nem igen vállalta volna el.
6/35 anonim válasza:
A számlálóbiztosok minden adatlapért 600,. Ft-ot kaptak. Nálunk is a Polgármesteri Hivatal dolgozói vagy azok barátai voltak a biztosok. Egyetlen munkanélküli sem volt közöttük.
7/35 anonim válasza:
Azaz szokás szerint aki közel áll a tűzhöz az járt jól ezzel is. Meg sem lepődtem.
8/35 anonim válasza:
Én sem lepődtem meg, amikor kiderült, hogy a polgármester testvére lett nálunk az.
Csakazértis a neten küldtem be.
9/35 anonim válasza:
Miért ne lett volna értelme a népszámlálásnak? Hülyeség.
10/35 anonim válasza:
bődületes baromság ez az egész számlálósdi, 19 milliárdot elb@aszni pár statisztikai adatnak hazudott semmire, áááá...
gyújtósnak azért jó volt az a papírdarab is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!