Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékiek miért nem...

Az ellenzékiek miért nem fogadják el, hogy a kormánypárti szavazóknak más dolgok lehetnek fontosak, mint nekik?

Figyelt kérdés
Azt nem szeretem bennük, hogy kollektíven lenézik a kormánypárti szavazókat. Amúgy tartalmilag van igazuk dolgokban, amiket az egészségügyről, oktatásról, gazdasági dolgokról mondanak, de vakok arra, hogy a jobboldali embereknek más dolgok is fontosak, mint a nemzet, a kereszténység, a hagyományos családmodell védelme, a vidék, stb. Semmi baj nincs azzal, ha ők nem így gondolják, de nem kéne ostobának tartani azokat, akik igen.

nov. 22. 10:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
64%

40#

Figyi hát én nem hazaárulóztalak le, hiszen a nyílt hazaárulás még nem történt meg igazán, az csak ezután várható. Akkor derül csak ki hogy pl. te mi vagy ebben a helyzetben, és az én cselekvésem is csak akkor fog megtörténni hiszen nem vagyok hajlandó egy ruszki bábállamban élni, inkább a halál.

Most viszont nem vagy több ostoba félkegyelmű sz.rrágónál, viszont a hazát még nem adtad el. De simán kinézem hogy képes vagy rá, az ostobaságod képessé is tesz rá.

Szóval csak figyelmeztettelek a következményekre mielőtt eldurvulnának az események

Hogy tudd hol a határ amit megtehetsz

nov. 23. 00:27
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

#41. Báhháhháháhááá...amikor felnéztem ma reggel az oldalra és üresen találtam a levélfiókomat, már volt sejtésem, hogy milyen kis fotelforradalmárral állok szemben, de ez...ez nagyon szórakoztató volt. :D

No, hát majd jelezz, ha sikerült eldönteni, hogy most akkor mennyire hazaárulók a rohadék fideszesek és fel kell-e már őket koncolni, vagy ez még csak kilátásba van helyezve és majd később durvulnak el nagyon az események! :DDDD Addig is mars vissza leckét írni!

🤡🤡🤡🤡🤡🤡

nov. 23. 07:59
 43/45 anonim ***** válasza:
Tudtommal egy olyan ellenzéki párt sincs Magyarországon, ami tiltani akarná a nemzeti öntudatot, a szabad vallásgyakorlást vagy a hagyományos házasság és gyerekvállalás jogát. Akik csak emiatt kormánypártiak, azok nem tudom, hol élnek.
nov. 23. 22:24
 44/45 anonim ***** válasza:
41%

#43. "ami tiltani akarná"

Hagyjuk ezt a demagógiát, az emberek elég jól látják, hogy melyik pártnak mi a fontos, ne vitasd el tőlük! Kommunikáljon ügyesebben az ellenzék, ha szerintük legalább annyira jó az értékválasztásuk, mint a Fideszé, ne a választókat szidja, ha úgy látják, hogy nem találnak meghallgatásra az üzeneteik!

nov. 24. 03:41
 45/45 anonim ***** válasza:
Én elfogadom 44-es, hiszen nem vagyunk egyformák. De te szerinted miért nem szeretik sokan a fideszt? Mik lehetnek azok az okok?
nov. 24. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!