Az ellenzékiek miért nem fogadják el, hogy a kormánypárti szavazóknak más dolgok lehetnek fontosak, mint nekik?
40#
Figyi hát én nem hazaárulóztalak le, hiszen a nyílt hazaárulás még nem történt meg igazán, az csak ezután várható. Akkor derül csak ki hogy pl. te mi vagy ebben a helyzetben, és az én cselekvésem is csak akkor fog megtörténni hiszen nem vagyok hajlandó egy ruszki bábállamban élni, inkább a halál.
Most viszont nem vagy több ostoba félkegyelmű sz.rrágónál, viszont a hazát még nem adtad el. De simán kinézem hogy képes vagy rá, az ostobaságod képessé is tesz rá.
Szóval csak figyelmeztettelek a következményekre mielőtt eldurvulnának az események
Hogy tudd hol a határ amit megtehetsz
#41. Báhháhháháhááá...amikor felnéztem ma reggel az oldalra és üresen találtam a levélfiókomat, már volt sejtésem, hogy milyen kis fotelforradalmárral állok szemben, de ez...ez nagyon szórakoztató volt. :D
No, hát majd jelezz, ha sikerült eldönteni, hogy most akkor mennyire hazaárulók a rohadék fideszesek és fel kell-e már őket koncolni, vagy ez még csak kilátásba van helyezve és majd később durvulnak el nagyon az események! :DDDD Addig is mars vissza leckét írni!
🤡🤡🤡🤡🤡🤡
#43. "ami tiltani akarná"
Hagyjuk ezt a demagógiát, az emberek elég jól látják, hogy melyik pártnak mi a fontos, ne vitasd el tőlük! Kommunikáljon ügyesebben az ellenzék, ha szerintük legalább annyira jó az értékválasztásuk, mint a Fideszé, ne a választókat szidja, ha úgy látják, hogy nem találnak meghallgatásra az üzeneteik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!