Az ellenzékiek miért nem fogadják el, hogy a kormánypárti szavazóknak más dolgok lehetnek fontosak, mint nekik?
“ Köszi, az ilyenek remekül aktivizálják a fideszeseket, így tovább!”
Remélem is! Aktivizáljátok magatokat légyszives narancsos barátaim, hiszen másképp a választások után honnan fogjuk tudni kik támogatták a kövér cigánygyereket?
Tudnunk kell kik adták volna el az országot az oroszoknak bagóért (putyin védelméért) hiszen így könnyebb lesz felelősségre vonni titeket később
Szóval gyerünk, csak aktívan!
#31. No, csak nem össze akarjátok írni a Fidesz szavazóit? :) Jön a leszámolás? Lámpavas? Mit tetveztek, lássuk! :D
Btw picit mintha félreértenél. Ezt a mentalitásotokat látva fideszes szavazók tömegei kelnek fel és járulnak majd a szavazófülkék elé, mert látják, hogy mi jön, ha lusták és otthon maradnak. Így aztán kérlek, folytasd, amit eddig! :)
Emlékszel még a '18 februárjában a hódmezővásárhelyi időközi választásra? Amikor MZP neve még nem szitokszó volt, hanem az aktuális megváltó neve, akit mindenki imádott, aki nem, az meg hazaáruló volt. Jött is a turbóellenzék szépen sorban, Viktornak órai voltak hátra, meg minden. Aztán egy fél ország gondolta úgy, hogy ezt azért már mégsem...majd elment, és kétharmadot szavazott meg a Fidesznek, dirr, rátok rúgta az ajtót valóság nagybácsi akkor is, meg azelőtt és azóta is párszor. :D
“ Emlékszel még a '18 februárjában a hódmezővásárhelyi időközi választásra?”
Emlékszem hát, akkor még a jobbik volt a jobbik alternatíva, így azokat támogattam. Csak hát már akkor elkezdték a haverjaid a hazudozásokat, lejáratásokat Vonáék ellen közpénzből természetesen, miközben az a mamlasz MZP csak bezavart a képbe és akadályozta a kormányváltást. Az az ember annyira ostoba volt (mint a jobbik maradványa) hogy összefogott Gyurcsányékkal, aztán a tyúk eszével csodálkozott hogy nem jön neki össze.
Most szerencsére más szelek fújnak, a ti Gyurcsányotok (hiszen gyakorlatilag nektek dolgozik) a múlté lassan, és a fideszes szavazókat látom kiábrándulni és a tiszához pártolni. A változás szelét érezve vet most be mindent a kormány, de a cigányvajdátok már csak putyinban bízik, egyre több az elszólása is a tervezett kiugrás kapcsán. Már csak a háború kifejletére vár hogy léphessen
“ Jön a leszámolás? Lámpavas? Mit tetveztek, lássuk! :D”
Ha eljutunk addig (ne adj isten!) hogy elárultátok a hazát, csak nem képzeled hogy ennyivel megúszod hogy felraknak egy lámpavasra?
#34. "és a fideszes szavazókat látom kiábrándulni és a tiszához pártolni"
Ezt szeretnéd látni, én ezt értem. De a valóságban ilyen nem igazán van.
36#
Sajnálom hogy fenyegetésnek vetted, de biztosíthatlak hogy ez pusztán félreértés.
Inkább nézz utána hogy miket műveltek pl. itthon a vörösökkel a fehérterrornál, vagy a kozákokkal a ruszkik a 2. vh után
Szóval csak szóltam hogy a hazaárulásnak igen csúnya következményei lesznek mindenkire, és ne hidd hogy te fideszesként megúszhatod, sőt
Ja és az ukránok sem bánnak kesztyűs kézzel az ilyenekkel, szóval jobb vigyázni mielőtt ilyesmibe keveredik az ember
#33: Nem vagyok tiszás, mégis eljutott hozzám, hogy Magyarék a fideszes szavazók közül is megnyerni akarják maguknak amennyit tudnak, nem összeírni és megbosszulni.
Például ezért mondja Magyar mindig a beszédeiben, hogy egyes fideszes intézményeket meghagynának (például a csak a magyarok 15-20 százalékának jó CSOK-ot, a többiek csak nyögik a miatta dráguló árakat, a lakásár inflációt).
Könnyű információt szerezni a tiszások terveiről, csak meg kell hallgatni miket mond az országjárásán.
Csak mondom, hogy aki most is aktívan listáz, az a kormánypárt. A nemzeti konzultáció nevű találmányuk is erről szól, összeírják a saját biztos szavazóikat, mert azok visszaküldik a kérdőíveket, a többi kizárásos alapon ellenzéki "ellenség", vagy tartózkodó.
#38. "Sajnálom hogy fenyegetésnek vetted, de biztosíthatlak hogy ez pusztán félreértés."
Írod, majd megerősíted, hogy nagyon is fenyegetésnek szántad. Miattam nem kell félned, én nem foglak itt jelentgetni a modiknak, az majdnem olyan gyerekes és nevetséges lenne, mint névtelenül fenyegetőzni, meg hazaárulóként másokat lehazaárulózni. :)
Ellenben ha gondolod, nyugodtan írj rám privátban, megbeszélünk egy randit és könnyen el tudjuk dönteni, hogy ki a hazaáruló, meg ki és mit úszhat vagy nem úszhat meg. Na? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!