Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypártiak igazából...

A kormánypártiak igazából sokkal életrevalóbb emberek, mint az ellenzékiek?

Figyelt kérdés

Ez persze csak a szubjektív megfigyelésem, de én általában jobban éreztem magam kormánypárti társaságban, mint ellenzékiben. Az egyszerű vidéki emberek, akik megművelik a földeket vagy dolgoznak gyárakban sokszor jóval kedvesebbek voltak, mint a nagy diplomás, magukat felvilágosultnak tartó ellenzékiek. Inkább azt láttam, hogy az ellenzékiek valójában azok, akik jobban és könnyebb életkörülmények között élnek és mégis ők elégedetlenkednek mindenért.

Az egyszerű ember hálás azért, ha egyről kettőre tud jutni, próbál tenni valami hasznosat a közösségért, nem kitalált álproblémákon akad fent, hogy házasodhatnak a melegek vagy lehet nemet váltani. Ezek nem tudják jó dolgukban mit csináljanak. Sokkal jobban veszik szerintem az élet akadályait a kormánypártiak és belátják, hogy együtt tudnak velük élni, ami egyfajta érettséget is mutat. Emellett meg a normalitást követik azzal, hogy alapítanak családot és gyarapítják a nemzetet, nem a saját önzésükből csinálnak reklámot, mint a progresszív oldal.

nov. 6. 18:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem
nov. 6. 18:04
 2/13 anonim ***** válasza:
80%
Inkább sokkal hülyébbek. Csodálkozom a HirTv, Mandiner és a Patrióta kommentek alapján hogy ezek maguktól tudnak venni levegőt.
nov. 6. 18:06
 3/13 anonim ***** válasza:
20%

Nekem is hasonlóak a tapasztalataim.

Bár, én diplomás vagyok, mérnöki diplomám van.

A legtöbben, többedmagammal a volt szaktársaim közül, egyikünk sem érzi jól magát abban a tipikus "értelmiségi körben".Még, a káromkodásért is kinéznek.

Olvasni sem szeretek szépirodalmat, nem tudom értékelni a modern (elfajzott) "művészeteket", sem pedig a baloldali politikát.

Ha megfigyeled, legtöbben azok verik a mellüket arra,hogy mekkora értelmiségek, akiknek teljesen értéktelen diplomája van.Szociológia, filozófia és társaik.

B_meg én megtervezek egy villanymotort.Ők mit alkotnak, aminek értelme is van?

nov. 6. 18:08
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

"Az egyszerű vidéki emberek, akik megművelik a földeket vagy dolgoznak gyárakban"

Ennyire nyilvánvalóan trollkodni...

nov. 6. 18:08
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
#3: neked tényleg nem tűnik fel, milyen sztereotípiákra játszik rá a Kérdező, és állít be életképtelennek minden diplomást? Vagy Te is ilyennek látod magad?
nov. 6. 18:11
 6/13 anonim ***** válasza:
59%

Arra gondolj, hogy a hasonszőrűek közt érzed jól magad. Ha szar iskolába jártál, akkor a hozzád hasonló büdös trógerek közt, ha pedig elit iskoába, akkor egészen biztosan keresed a kivételes embere társaságát, ráadásul messze kerülöd a buta parasztot.

Aztán ha megnézed a Tisza-párt és a fidzse szavazóinak eloszlását, meglátod, hogy a Tiszára a jó iskolába járó, fiatal, értelmes, jó anyagi körülmények közt élő, nem putrifalván lakók szavaznak. Ezek vagyunk mi.

A fidesz támogatói pedig a buta, aljas, csóró, de öntudatos és mocsodék nyaloncok.

Remélem, segítettem.

7/13 anonim ***** válasza:
70%
Pont az egyszerű, buta emberek akadnak fenn a melegházasságon, őket lehet vele hergelni.
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

5#

A kérdező általánosít.

Sokak számára a diplomás egyenlő a bölcsészekkel.Sajnos hihetetlenül sokat képeztek azt elmúlt évtizedekben.Többet, mint mérnököt, orvost.

nov. 6. 18:16
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

"Az egyszerű vidéki emberek, akik megművelik a földeket vagy dolgoznak gyárakban sokszor jóval kedvesebbek voltak, mint a nagy diplomás, magukat felvilágosultnak tartó ellenzékie"

Akkor Te nagyon elvagy távolodva a valóságtól, mert akik művelik a földeket vagy állatokkal dolgoznak azok nem Fidesz pártiak már. Mindenki rühelli őket.

Csak mondom mi fog következő:

1. Állatjóléti támogatást megszüntetik.

2. Földalapú támogatást megszüntetik.

Nagy segítség a mezőgazdászoknak és állattenyésztőknek. Szerinted Fideszesek? :) Lószart.

nov. 6. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Mekkora troll a kérdező, vagy nem józan
nov. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!