Az ellenzékieket zavarja, hogy a kormánypárti szavazók jól érzik magukat?
Engem - például - ez nem zavar.
Az már annál inkább, hogy én egyre rosszabbul érzem magam.
Az még nagyobb baj, hogy azoknál, akik jól érzik magukat ("2-2.5 milliós tábor") többen vannak, akik nem teszik ezt.
Az is zavar, hogy ezek közül, akik jól akarják érezni magukat, azok külföldön tudják ezt megtenni.
Nemtudok a havi fizetésemből kijönni úgyhogy már rengeteg mindenről lemondtam és nem vásárolok. A boltokba is végig az árakat lesem.. Az hogy vegyek egy farmert példázlaz évente egyszer. Műszaki cikkek már luxus cikk. És szerintem nem vagyok egyedül. El nem hiszem h a 2 millió fideszes szavazónak saját háza, lakása, autója es 600 ezer nettó vagy efeletti fizetése van.
Arról ne beszéljünk, ha az ember beteg lesz akkor a kórhára várhat... egy protézisra kopás miatt 3-4 évet kell például várni. (Jobban jársz ha eltöröd magadnak mert akkor legalább másnap műtenek).
Egyszer kértem CT-re időpontot és 6 hónapot kellett volna várni. Felhívtam egy céget, amik magánúton szerveznek ilyeneket és már 3 nap múlva mehettem volna, UGYANODA ahol a tb-s van. :) Szóval van ott időpont csak fizess...
Szóval én nem vagyok elégedett. Miért szavazzak a fideszre?
"Van egy 2-2.5 milliós tábor, akik nagyon szeretik Orbán Viktort és elégedettek az ország állapotával."
Rendben, de ne tessék utána panaszkodni, ha otthon közben valamelyik családtagjuk meghal, mert nincs szabad mentőautó, aki kiérjen érte időben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!