Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieket zavarja,...

Az ellenzékieket zavarja, hogy a kormánypárti szavazók jól érzik magukat?

Figyelt kérdés
Van egy 2-2.5 milliós tábor, akik nagyon szeretik Orbán Viktort és elégedettek az ország állapotával. Ez miért baj? Ha valaki jól érzi magát, joga van a folytatásra szavazni. Az a jó, ha valaki jókedélyű, nem az, ha állandóan elégetlenkedik.

nov. 15. 15:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem.
nov. 15. 15:47
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Mivel vagytok elégedettek konkrétan? A szuper gazdaságpolitikával pl?
nov. 15. 15:48
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Engem - például - ez nem zavar.

Az már annál inkább, hogy én egyre rosszabbul érzem magam.

Az még nagyobb baj, hogy azoknál, akik jól érzik magukat ("2-2.5 milliós tábor") többen vannak, akik nem teszik ezt.

Az is zavar, hogy ezek közül, akik jól akarják érezni magukat, azok külföldön tudják ezt megtenni.

nov. 15. 15:53
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Nemtudok a havi fizetésemből kijönni úgyhogy már rengeteg mindenről lemondtam és nem vásárolok. A boltokba is végig az árakat lesem.. Az hogy vegyek egy farmert példázlaz évente egyszer. Műszaki cikkek már luxus cikk. És szerintem nem vagyok egyedül. El nem hiszem h a 2 millió fideszes szavazónak saját háza, lakása, autója es 600 ezer nettó vagy efeletti fizetése van.

Arról ne beszéljünk, ha az ember beteg lesz akkor a kórhára várhat... egy protézisra kopás miatt 3-4 évet kell például várni. (Jobban jársz ha eltöröd magadnak mert akkor legalább másnap műtenek).

Egyszer kértem CT-re időpontot és 6 hónapot kellett volna várni. Felhívtam egy céget, amik magánúton szerveznek ilyeneket és már 3 nap múlva mehettem volna, UGYANODA ahol a tb-s van. :) Szóval van ott időpont csak fizess...

Szóval én nem vagyok elégedett. Miért szavazzak a fideszre?

nov. 15. 16:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Van egy 2-2.5 milliós tábor, akik nagyon szeretik Orbán Viktort és elégedettek az ország állapotával."

Rendben, de ne tessék utána panaszkodni, ha otthon közben valamelyik családtagjuk meghal, mert nincs szabad mentőautó, aki kiérjen érte időben!

nov. 15. 16:06
 6/12 anonim ***** válasza:
14%
Őket minden zavarja. Ez is.
nov. 15. 16:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én fideszes barátaim, mind jól érzik magukat, bár mind csal, lop hazudik. Ebből viszont elég jól élnek.
nov. 15. 16:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én őszintén nem érzékelem azt hogy jól éreznék magukat, de ez nem is csoda, tekintve hogy a pártjuk amihez rendűletlenül hűségesek folyamatosan 3. Világháborúval, migránsapokalipszissel, meg transznemű-óvodásokkal rémisztgetik őket, ezek a szerencsétlenek meg el is hiszik. Nézz már szét az itteni kommentek között is. A fideszesek még frusztráltabbak mint az ellenzékiek. Ugyanúgy az az élményük, hogyha nem a fidesz, akkor vége a világnak.
nov. 15. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
Az elmúlt 14 év is nagyon fantasztikus volt! Köszönjük Dr. Miniszterelnök úr!
nov. 16. 08:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak a Fidesz szavazók jól élnének és jókedvűek lennének, akkor legalább lenne az országban 2-3 millió boldog polgár.
nov. 16. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!