Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieket zavarja,...

Az ellenzékieket zavarja, hogy a kormánypárti szavazók jól érzik magukat?

Figyelt kérdés
Van egy 2-2.5 milliós tábor, akik nagyon szeretik Orbán Viktort és elégedettek az ország állapotával. Ez miért baj? Ha valaki jól érzi magát, joga van a folytatásra szavazni. Az a jó, ha valaki jókedélyű, nem az, ha állandóan elégetlenkedik.

nov. 15. 15:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék, hogy akik elégedettek az ország állapotával, és jól érzik magukat, azok milyen szinvonalon élnek? Mert én is ismerek, nem egy olyan embert, akik keresnek 250 ezer forintot, és totál boldogok, mert nekik annyi a lényeg, hogy legyen pénzük cigire, olcsó sörre, meg a legolcsóbb kajára és ők ettől boldogak. Csakhogy normális felfogással ez igencsak alja kategória.
nov. 16. 23:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én már leírtam hogy nagyon zavar, azt is hogy miért de kitörölték

Szívják előlem a levegőt és sajnálom tőlük

nov. 17. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!