Az ellenzékiek miért nem fogadják el, hogy a kormánypárti szavazóknak más dolgok lehetnek fontosak, mint nekik?
#12. "Mi fontos olyan embereknek, akik az áron aluli tüzifáért, meg egy kiló húsért cserébe a Fideszre szavaznak, amúgy meg full csórók?"
Tehát szerinted ez adja a Fidesz szavazóinak derékhadát? Ezek vannak hárommillióan az országban és azok mind fideszesek is? Mármint értem, hogy a 444 videói például ezt szeretnék elhitetni azokkal, akik még vidéken is csak úgy jártak, hogy autópályán, de ez így megint csak egy valóságtagadásra elég.
#17. "Erdélyben már nincs Fidesz többség. Több ismerős is lakik arra. Tudják mi megy Magyarországon. Nem támogatják már OV-t. :)"
Az ilyen "felmérések" mindig nagyon viccesek. Lásd még, amikor vérbalos kommentelők beírják, hogy nem győzhet a Fidesz, mert nekik egyetlen ismerősük sincs, aki a Fideszre szavazna. :DDD
"Erdélyben biztos, hogy masszív fideszes többség van. "
Szerencsére már nincs. Ahogy Magyarországon sincs már. Hiába próbálsz olyan illúziót kergetni, hogy a Fidesz erősebb, már nem.
"Ezek vannak hárommillióan az országban "
Sose voltak 3 millióan. Most EP választásnál kiderült h a maximum 2 millió fő. Mindenkit mozgositottak. Soha ekkora kampány és ekkora pénzköltés (reklám) a rendszerváltás óta nem volt.
De már 2 millióan sincsenek. A maximum 1,5 millió
#24. "Aki a fideszre szavaz áruló és gyűlöli a fehér magyarokat."
Köszi, az ilyenek remekül aktivizálják a fideszeseket, így tovább!
#26. "Sose voltak 3 millióan. Most EP választásnál kiderült h a maximum 2 millió fő."
Egy EP-választás mindig sokkal kevesebb embert érdekel, mint az országgyűlési, miről beszélsz? Öt éve a DK is elég jól szerepelt az EP-választáson, aztán az ogy-választáson meg már távolról sem...gyengék az érveid.
“A vicc az egészben hogy ők azok akik ki is mondták, hogy bárkivel képesek összeállni, bárkire hajlandóak leszavazni, csak ne a fidesz nyerjen megint - és meg is tették. Közben meg a fideszeseket nevezik elvtelennek meg birkának, csak mert meghatározott értékeik vannak, ugyanarra a politikai szövetségre szavaznak a választásokon”
A vicc az hogy egy elvtelen, pusztán populista politikát folytató párt szavazóit nem elvtelen embernek tartod. A fidesz többször meghazudtolta a jobboldali elveket, így őket jobboldali elvűnek tartani teljes képtelenség, még szavakban sem mer jobboldali lenni igazán.
Én viszont jobboldali vagyok valójában, sosem szavaztam balodali pártra, inkább nem szavaztam ha nem volt kire.
Most viszont MP jobboldali retorikával buktatná meg a kormányt. Namost nem bízok én még benne, habár rá fogok szavazni de hogy ténylegesen jobboldali-e az majd kiderül ha kormányra kerül.
Addig csak annyit tudunk elmondani róla, hogy köze nincs a balodali magyargyűlölő pártokhoz, azok retorikájától messze áll.
Kíváncsi leszek mit tud kormányon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!