Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez lenne az a Tisza, ami más...

Ez lenne az a Tisza, ami más politikát akar, mint Orbánék?

Figyelt kérdés
[link]

#Magyarország #diktatúra #Orbán Péter #Magyar Viktor
okt. 22. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 A kérdező kommentje:
És tudod, hogy Fejér 1-ben kire kellene szavaznom, ha a Tiszára akarnék szavazni?
okt. 23. 14:02
 62/86 anonim ***** válasza:
30%
Érdeklődj a Tisza szigeteknél és a Tiszapártnál. Vagy a városodba ha van Tiszapárti őnála, valahol megtudják mondani. Az a lényeg hogy legyünk aktívak keressük meg a Tiszapártal a kapcsolatot és szavazzunk a jelöltjeire és MP-re.
okt. 23. 14:07
 63/86 A kérdező kommentje:

Én nem akarok érdeklődni, egyetlen egy darab nevet szeretnék kapni és nem érdeklődni.

Nincsenek jelöltek. Úgy akar a párt győzni, hogy egyetlen 1 darab jelöltet tud ma felmutatni?

okt. 23. 14:11
 64/86 anonim ***** válasza:
26%
Van még másfél év a választásokig addig lesznek mindenütt jelöltek, ne aggódjál.
okt. 23. 14:12
 65/86 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok az, aki aggódik.

Én az országért aggódok, mert az országnak, nincs már másfél éve, de egyébként Magyar Péter, meg rekordidő alatt fog összekaparni 100 politikust, akiről ma senki sem tud semmit.

okt. 23. 14:14
 66/86 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem már megvannak a jelöltjei MP-nek de nem hozza nyívánosságra őket azért hogy ne tudja afidesz banda támadni és lejáratni őket.
okt. 23. 14:17
 67/86 A kérdező kommentje:

Nagyon jó és tessék mondani, mikor lesznek nyilvánosak? Hogy fogom megtudni, hogy nekem kire kell majd 2 év múlva szavazni?

És az addigi lopásokkal, és gazdasági ámokfutással, mi lesz? A hurráoptimizmus elviszi? És nyugodtan romboljon orbán, mert 2 év múlva, tutibizti kormányváltás lesz, mint az előző választásoknál is?

okt. 23. 14:19
 68/86 anonim ***** válasza:
26%
Ha tudsz valami gyorsabb módszert a fidesz leváltására akkor kérlek oszd meg velünk.
okt. 23. 14:22
 69/86 A kérdező kommentje:
A választások bojkottálása, mind a választók, mind az ellenzéki politikusoknak mondottak részéről.
okt. 23. 14:26
 70/86 anonim ***** válasza:
44%

Egy működő megoldást mondjál.

Jelenleg az az egyetlen működő megoldás hogy a Tiszapártra és a képviselőire kell szavazni ez vezet el a győzelemhez. 15 éve nemvolt ennyire jó esélyünk a fidesz és orbán elzavarására mint most.

okt. 23. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!