Vannak itt akik hithű fideszesből átpártolt TISZA szavazók?
Figyelt kérdés
Én sokáig nagy fideszes voltam, de az EP választáson már Magyar Péterre szavaztam, döbbenet ahogy növekszik a támogatottsága
ugyanakkor kissé félek is, és kérdések vannak bennem, vajon tényleg jobb lenne-e? bírná-e a nyomást az EU felől? beengedné-e a migránsokat?stb Szerintetek?
okt. 18. 13:44
1/30 anonim válasza:
Az a baj, hogy szerintem nem lenne jobb
2/30 anonim válasza:
Már megint ez a populista árukapcsolás. Ha valaki EU-párti, az egyből migránstanyát csinálna Magyarországból. Miért nem lehet a kettőt különválasztani? Miért nem valid az, hogy maradjon a határkerítés ÉS legyünk jogállam meg egy kicsit európaiabbak?
3/30 anonim válasza:
Az, hogy OV felszámolja a demokráciát és a jogállamot, annak semmi köze a beávndorláspolitikához. Semmi nem indokolja, hogy a határkerítésen belül feudalizmust kellene létrehozni meg az újburzsoázia zsebeit tömködni. A populisták állítják ezt, hogy mindenki migránssimogató, aki nem a fityisz oldalán áll. Ha MP beengedné a migránsokat nagyot csalódnék benne, számomra felfoghatatlan lenne részéről ekkora felelőtlenség.
4/30 anonim válasza:
Orbán szerinted nem engedi be a migránsokat?
Menj le a déli országhatárra éjjel, nézz körül Ásotthalom környékén.
5/30 anonim válasza:
Ha hithű fityiszes lettem volna valaha, nem pártolnék át sehova, hiszen a lojalitás és a hűség a legnagyobb érték fityiszéknél, még akkor is, ha a valóság 200-al robog szembe velem az autópályán.
6/30 anonim válasza:
Orbán elvileg enged be migránsokat, de keveset engedett be belőlük. Ha Gyurcsány lett volna az idők alatt hatalmon akkor már olyan lenne a helyzet mint Ausztriában
7/30 anonim válasza:
6. 2000+ eurós bérek? Vagy mire gondolsz?
8/30 anonim válasza:
Én áruló soha nem leszek,nem úgy mint MP.Mihez képest nő a támogatottsága? Csak a baloldali pártokat tüntette el.Még mindig minden második ember Fidesz szavazó az országban.
9/30 anonim válasza:
Ugyanolyan barom mint ahonnast származik .
10/30 anonim válasza:
Igen, fideszes voltam egyet is értek még mindig sok elképzelésükkel de a közmédia és a Putyinpártiság már nem tetszik, tehát Tisza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!