Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak itt akik hithű fideszes...

Vannak itt akik hithű fideszesből átpártolt TISZA szavazók?

Figyelt kérdés

Én sokáig nagy fideszes voltam, de az EP választáson már Magyar Péterre szavaztam, döbbenet ahogy növekszik a támogatottsága

ugyanakkor kissé félek is, és kérdések vannak bennem, vajon tényleg jobb lenne-e? bírná-e a nyomást az EU felől? beengedné-e a migránsokat?stb Szerintetek?

okt. 18. 13:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
18%
Az a baj, hogy szerintem nem lenne jobb
okt. 18. 13:48
 2/30 anonim ***** válasza:
35%
Már megint ez a populista árukapcsolás. Ha valaki EU-párti, az egyből migránstanyát csinálna Magyarországból. Miért nem lehet a kettőt különválasztani? Miért nem valid az, hogy maradjon a határkerítés ÉS legyünk jogállam meg egy kicsit európaiabbak?
okt. 18. 13:52
 3/30 anonim ***** válasza:
69%
Az, hogy OV felszámolja a demokráciát és a jogállamot, annak semmi köze a beávndorláspolitikához. Semmi nem indokolja, hogy a határkerítésen belül feudalizmust kellene létrehozni meg az újburzsoázia zsebeit tömködni. A populisták állítják ezt, hogy mindenki migránssimogató, aki nem a fityisz oldalán áll. Ha MP beengedné a migránsokat nagyot csalódnék benne, számomra felfoghatatlan lenne részéről ekkora felelőtlenség.
okt. 18. 13:56
 4/30 anonim ***** válasza:
71%

Orbán szerinted nem engedi be a migránsokat?

Menj le a déli országhatárra éjjel, nézz körül Ásotthalom környékén.

okt. 18. 14:04
 5/30 anonim ***** válasza:
36%
Ha hithű fityiszes lettem volna valaha, nem pártolnék át sehova, hiszen a lojalitás és a hűség a legnagyobb érték fityiszéknél, még akkor is, ha a valóság 200-al robog szembe velem az autópályán.
okt. 18. 14:10
 6/30 anonim ***** válasza:
14%
Orbán elvileg enged be migránsokat, de keveset engedett be belőlük. Ha Gyurcsány lett volna az idők alatt hatalmon akkor már olyan lenne a helyzet mint Ausztriában
okt. 18. 14:10
 7/30 anonim ***** válasza:
72%
6. 2000+ eurós bérek? Vagy mire gondolsz?
okt. 18. 14:12
 8/30 anonim ***** válasza:
28%
Én áruló soha nem leszek,nem úgy mint MP.Mihez képest nő a támogatottsága? Csak a baloldali pártokat tüntette el.Még mindig minden második ember Fidesz szavazó az országban.
okt. 18. 15:12
 9/30 anonim ***** válasza:
46%
Ugyanolyan barom mint ahonnast származik .
okt. 18. 15:26
 10/30 anonim ***** válasza:
54%
Igen, fideszes voltam egyet is értek még mindig sok elképzelésükkel de a közmédia és a Putyinpártiság már nem tetszik, tehát Tisza!
okt. 18. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!