Vannak itt akik hithű fideszesből átpártolt TISZA szavazók?
Figyelt kérdés
Én sokáig nagy fideszes voltam, de az EP választáson már Magyar Péterre szavaztam, döbbenet ahogy növekszik a támogatottsága
ugyanakkor kissé félek is, és kérdések vannak bennem, vajon tényleg jobb lenne-e? bírná-e a nyomást az EU felől? beengedné-e a migránsokat?stb Szerintetek?
okt. 18. 13:44
22/30 anonim válasza:
Ez a * fel kellene ébredni * duma ez így jól hangzik. Csak akik hangoztatják, azok se tudják h mit kellene tenni!
Valaki leírja nekem?
23/30 anonim válasza:
Két ember van Magyarországon, aki minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy totálisan alkalmatlan az ország vezetésére: Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor! Rajtuk kívül BÁRKI csak jobb lehet!
24/30 anonim válasza:
Magyarországnak magyar minisztert! Hajrá Magyar Péter!
25/30 anonim válasza:
Isten mentsen tőle. Akkor inkább maradjon Viktor!
26/30 anonim válasza:
25 Orbánnak takarodnia kell!
Magyarország már nem bírna ki még egy idióta 4 évet!
28/30 anonim válasza:
Na ott a pont!
A minden - szar hívők Messiását nem szabad hatalom közelébe engedni.
Akkor maradjon az öreg szekta vezér Orbán!
29/30 anonim válasza:
Orbán egy kártékony, élősködő illibernyák tolvaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!