Vannak itt akik hithű fideszesből átpártolt TISZA szavazók?
Én sokáig nagy fideszes voltam, de az EP választáson már Magyar Péterre szavaztam, döbbenet ahogy növekszik a támogatottsága
ugyanakkor kissé félek is, és kérdések vannak bennem, vajon tényleg jobb lenne-e? bírná-e a nyomást az EU felől? beengedné-e a migránsokat?stb Szerintetek?
Csöbörből vödörbe. Nagy koponya vagy Bob!
Sajnos az emberek egyszerűek, és ezt a pártok is tudják, fekete-fehér játszmát játszanak.
Ha nem fidesz, akkor tisza. Pedig ott is ugyanúgy megbújhatnak azok a csaló, bűnöző emberek, mint a fideszben. Ráadásul vadidegenekben bíznak
Maradok a szar Fidesz mellett hogy ne jöjjön a fos MP.
Ennyi a választási lehetőségünk!
13
Nem ez a megoldás.
El kell takarítani mindet, a fideszt és az összes hazug és "ugyanaz pepitában" ellenzéket.
Nagy és gyökeres változás kell.
35 éve csináljuk ezt, hogy kormánypártban csalódunk, és megválasztunk mást.
Fel kéne ébredni, hogy csak körbe-körbe forogtunk 35 éven át.
Szrból szrba
Ha ennyi évtized után nem térünk magunkhoz, akkor soha
Szerintem már késő,ennek az országnak annyi
Modernkori trianon megy
Gazdaságilag demográfiailag teljesen tönkretéve,hamarosan kisebbség leszünk cigány és muszlim gyűjtője európának
Ennyit erről
Nincs kormány a világon ami,aki ezt már helyre tudná hozni
Nem a politikusokat kell rakosgatnunk jobbra balra, hanem előbb nekünk, a népnek kell megváltoznunk.
Kisegerekből bivalyokká. Fel kell ismerni, hogy nem a politikusokban az erő, hanem bennünk. Ők kiszolgálnak bennünket, és ha hibáznak, mi kíméletlenek leszünk.
Látom a mindennapokban, hogy az emberek a politikusokat felsőbbrendűnek tartják, akik uralkodnak felettünk, és hogy nem tehetünk semmit.
Egy jó vezér kéne, aki felvilágosítaná őket, hogy bennünk az erő, mi vagyunk a hatalom, a kormány csak szolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!