Ez lenne az a Tisza, ami más politikát akar, mint Orbánék?
2021 év végén, az előválasztás után. Jézusom...
utóbbi kommenteket olvasva sztem azt hiszi a média hogy ugyanúgy hülyére lehet errefelé is venni az embereket a közvélemény kutatással mint amerikában.
mert ott is nem győzik ismételgetni hogy kamala vezet, holott ugyanez a média 2 hónapja nem győzte azt ismételgetni hogy biden abszolút fitt mentálisan és fizikaliag is, aztán jól lebőgtek a biden-trump vita után.
mellesleg választásig van másfél év ennyi idő alatt sok minden történhet meg
04:05 vagyok és hogy mennyire igaz amit írtam annak itt a bizonyítéka.
Hiába szavaztak le engem itt a vér fideszesek Már megelőzte a Tiszapárt a tolvaj fideszt és még van másfél év a választásokig.
Hajrá Tiszapárt! Hajrá MP! szavazzatok a Tiszapártra és az összes jelöltjére, közel a győzelem emberek tartsatok ki.
Aki erre a bűnbandára szavaz az a bűnre, a lopásra, a korrupcióra, az EU elleneségre (Az EU-s pénzek elmaradására) a pedofiliára szavaz, ezzel hazaárulást követ el minden ember aki orbánékra szavaz.
Magyarország és a Magyar nép érdeke egyértelműen az hogy ez a bűnbanda a vezetőjével együtt tűnjön el és jöjjön egy becsületes kormány aki a fenti bűnöktől megszabadítja az országot és a valódi fejlődés útjára tudja állítani Magyarországot.
Ez a mostani kormányfő olyan mint az a kapitány amelyik ellopja a hajó hajtóanyagára szánt pénzt, ezért a hajó nagyon lassan halad és már akadozik a motorja ezért nagyon lassan halad az úti célja felé, és erre a kapitány azt mondja a legénységnek hogy dolgozzatok még keményebben hogy elérjük az úti célunkat és tovább lopja a hajtóanyagra szánt pénzt, ez a hajó soha nem ér célba.
Ha ez a bűnbanda marad akkor marad a lopás a csalás a korrupció a pedofília és a hazaárulás.
Gondolkozzatok emberek ezt akarjátok? vagy egy új pártot amelyik esélyt ad rá hogy ezektől a bűnöktől megszabaduljon Magyarország és teljes gőzzel haladjon majd a hajónk a kitűzött célja felé. Hajrá Tisza Hajrá MP.
Már megelőzte a Tiszapárt a fideszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!