Tiszások! Szájert szívesen látnátok a pártban?
A kérdés komoly de a gyengébbek kedvéért az első kommentben leírtam a kérdést röviden tömören:
"a kérdés röviden komolyan hogy Szájer Józsefet szívesen látnátok-e a tisza pártban?"
Miért nem lehet erre válaszolni? csak nem a logikai hiba miatt? :3
Nem vagyok Tiszás, nem szavazó vagyok, de inkább a TISZA, mint a DK vagy az állampárt.
Megmondta a Peti, hogy nem kérnek ex Fideszeskomcsi bohócokból, gondolom egy bukott Fidestálibból még úgyse
"nem kérnek ex Fideszeskomcsi bohócokból,"
Akkor Magyar Péter mit keres ott? ő nem volt 13-14 évig fideszes?
“ ő nem volt 13-14 évig fideszes?”
Sz Katika mit keres nálatok vezetői poziba? A vamzereket úgy tudom nem szeretitek, vagy ez csak akkor van ha titeket teregetnek ki?
Am Peti volt párttag? Nem csak NERes volt?
A kérdés kiírása előtt belegondoltál abba, hogy Szájer Jóska írta azt az alkotmányt amit ki kellene dobni? Mekkora öngól lenne már ezt a tagot felvenni a renszerváltásról álmodó Tisza pártba...
Ekkora hülyeséget még én sme nézek ki belőlük.
Természetesen nem. Nincs bocsánat senkinek.
Magyar kiugrott, és amíg szemben áll a Fidesszel, addig támogatom. Nem örülök neki, hogy egy volt NER-es az egyetlen lehetőség, de már az előző szavazásnál is sokan elmondták: akár az ördögre is szavaznának, csak takarodjon már a Fidesz. Valahogy így vagyok én is.
Tudod kérdező, ha meg bírtad volna állni, hogy ne az orbánista lózungokkal tömd tele a kérdésedet, akkor még akár komolyan is vennélek.
Így viszont nem csak a lóláb, de az egész ló is kilóg hogy honnan jöttél és mi a célod az álkérdéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!