Emlékszel még a Gyurcsányi időkre?
Figyelt kérdés
Megszorítások, válság, kilátástalanság stb. Hogy élted meg?jan. 1. 21:48
1/74 anonim válasza:
Emlékszem. Hatalmas nélkülözésen mentünk keresztül. Egy rémálom volt. Soha többet baloldal!
2/74 anonim válasza:
Régi szép idők!
Jobban mint ezt a rothadtnarancs diktatúrát!
3/74 anonim válasza:
én 14 körüli voltam akkor és akkor ment az elégedetlenkedés.
mint ahogy most is, csak ennek mértéke más.
4/74 anonim válasza:
Noha fiatal voltam még, de emlékszem. Engem mondjuk nem etetnek meg ezzel a "Gyurcsány idejében minden jobb vót" szövegekkel
5/74 anonim válasza:
Most ugyanott tartuk.
Pedig reméltem hogy tőlük is szarabb már nem jöhet.
Hát dehogynem...
6/74 anonim válasza:
Igen, emlékszem.
Szerencsére épp elég sokan emlékszenek rá ahhoz, hogy ne hagyják újra megismételni.
7/74 anonim válasza:
Még szép, sajnos mára ott tartuk, hogy, visszasírjuk őket :(
8/74 anonim válasza:
#7 Igen, TI visszasírjátok őket - azaz magatokat, mert azt is ti csináltátok.
9/74 anonim válasza:
Persze, hogy emlékszem, páncélos lovasrendőrök Budapest utcáin, vízágyuk, hangosbemondók, könnygáz a járókelőkre, jelvény nélküli gumibotos, gumilövedékes rendőrosztagok...És ez megtörténhetett itt, 2 év elteltével ahogy az EU-ba bevettek minket.
10/74 anonim válasza:
Az a baj, hogy azóta minden csak rosszabb lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!