Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyar Péter kijelentené,...

Ha Magyar Péter kijelentené, hogy ő is támogatja a Pride betiltását, akkor szavaznál a továbbiakban a Tiszára?

Figyelt kérdés

ma 11:49
A kérdező szavazást indított:
Igen, bár eddig is rá szavaztam.
Nem, bár eddig rá szavaztam.
Nem, bár eddig sem szavaztam rá.
22 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Akkor nem szavaznék rá!
ma 11:58
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
1# Ja rosszul olvastam, sry, ha betiltaná, akkor nem támogatnám őt.
ma 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
Az a gond, hogy nem hiszek neki :(
ma 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
18%
Nyilván Viktort le kell cserélni bármit mond is Péter más lehetőség nincs, de van annyi esze hogy ezt nem fogja mondani.
ma 12:00
 5/11 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem a Tisza szekta az van olyan erős, hogy a legkomolyabb dolgok után se gondolkoznának el.

Mondjuk ha Magyar Péternek egy gyűlésen erősen beolvasni ott egy ember és ezért odamenne és leszúrná, akkor annyit mondanának erre, hogy minek ment oda, megérdemelte. Nem számít nekik se ember se Isten, teljes birka tömeg lett.

Komolyan mondom rosszabbak mint a Fideszes birkák, és ez a kettő posvány közül lesz valamelyik...SZÖRNYŰ!!!

ma 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

Már az is felhaborito, hogy hallgat a tisza a pride ugyben

Eddig sem volt tul szimpi, de egyebkent sem vagyok Tiszas. Azt terveztem, hogy listan az MKKPra szavazok majd, egyeniben pedig olyan ellenzeki jeloltre, aki hiteles es nekem is szimpatikus (akar tiszas is)

A pride alapveto emberi jogi kerdes, ebben nem lehet sunyizni. Vagy kiallunk, hogy az embereknek vannak alapveto szabadsagjogaik vagy nyomassuk a fideszes diktator tempot

ma 12:05
 7/11 anonim ***** válasza:
61%
Semmiképpen sem szavazok rá.
ma 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

TISZA=FIDESZ

Akinek eddig még nem esett le, Magyar Péternek is fizet ám a Tóni!

ma 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Akárhogyis, a Tisza a kisebbik rossz.. És az utolsó remény arra, hogy Magyarország egy demokratikus, európai ország legyen. Az utolsó esély a rendszerváltásra.
ma 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Na persze, majd ez a hisztis p.csa Magyar Péter teszi naggyá Magyarországot. Ugyan már, a ló előbb megtanul ugatni, mint hogy Magyar Péter szivárvány zászlaja alatt legyen naggyá Magyarország.
ma 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!