Emlékszel még a Gyurcsányi időkre?
70 Te vagy a legaljasabb fajta, mert tudod hogy a fidesz egy maffia, ami kirabolja és elszegényíti a nyugdíjasokat és a családokat, tönkretette az egészségügyet, oktatást méltatlan helyzetbe hozta. Adósrabszolgaság babaváró meg egyéb árfelhajtó baromságokkal. Adok 10 millát, amiért megteszel egy sor dolgot, cserébe amire adtam, annak 20 millával nő az ára. Ha válás vagy egyéb közbejön, a deviza alapú hitel szép emlék lesz. Eredmény: Még kevesebb gyerek, több házasság és válás.
Ja, az eltelt 15 év alatti technológiai fejlődés által okozott életszínvonal növekedést meg hozzá számítjátok a fidesz eredményéhez. Pedig a fejlődés tőlük függetlenül is végbemegy. Sőt, mint láthatjuk, mi fejlődtünk legkevésbé az eu-ban, a többiek relatíve mind elhagytak, még bulgária van talán velünk. Szégyen.
Mutass egy felszólalást a zorbántól, ahol figyelmeztette a lakosságot a deviza alapú hitelezésre. Mert gondolom ezt sokszor sok helyen elmondta, mint soros vagy migráns.
Mi az hogy támogatott forint lakáshitelezés? Cikk az eltörlésről? A fidesz ellenszavazott igaz? Cikk?
Szabadfelhasználású hitel ugyan miért legyen támogatott az adókból egyébként? Lakáscélú hitelek meg támogatottak.
A fundamenta támogatást nem épp a fidesz törölte el?
Az mszp-szdsz tolta el az eurobevezetést? Amikor 2004-ben léptünk be, 2008-ban már eurot akartak?
A fidesz megoldása a forintosítás volt, magas árfolyamon, de egy rövid időre 180ft frank árfolyamon végtörleszthettek a haverok. Mindenki kiválthatta volna akkora árfolyamon a hitelt, de ki kapott rá pénzt? Csak fidesz közeliek. A többieknek 256fton forintosítottak.
Az irományod olyan mint a fidesz kormányzás, hazug, manipulativ és aljas szándék van mögötte. Állítasz de semmire nincs forrás. Ha már itt tartunk, ki kampányolt 2006-ban 14 havi nyugdíjjal és ki nem szavazta meg a 13 havit 2002-ben?
Esetleg a választás 2002 elvesztése miatt septében privatizált állami gazdaságok is a haza érdeke volt, illetve azok támogatása?
Úgy látom felültem egy ócska trollnak sajnos.
#71 A szöveged alapján annyira nem vagy tájékozott a történésekben hogy az már fájdalmas. Rajtam kéred számon azt hogy neked fogalmad sincsen arról mi történt itt az országban korábban? leírtam mi volt. Ha valamit nem tudsz akkor fogod a google-t és rákeresel majd elolvasod.
Minimálisan sincs fogalmad sem arról mi volt, de persze én vagyok a troll aki normálisan leírja, nem te aki ilyen ostobán reagál. Aha.
Kis összefoglaló arról amit írtál. A tied persze mind baromság, kis kitekintő a valóságba.
A deviza és deviza alapú hitelezést a fidesz kormány tette lehetővé 2001-ben. Akkor még az EU csatlakozásunk távoli volt.
Valóban adtak ki kamattámogatott hitelt, de már akkor is azzal vádolták őket, hogy csak a tehetősek számára elérhető. Viszont a teher a későbbi kormányokat terhelte (adófizetőket). Amíg egy 5,5 millás 25 éves forint hitel részlete volt fix 92ezer, addig deviza alapon induló 43ezer. Attól, hogy kifizeted a forint kamatát az adófizetők pénzéből, még ugyanúgy veszteséges. Nyilván azért tette lehetővé a fidesz a deviza hitelezést, hogy a kormány is devizában tudjon eladósodni.
Amit itt összehordtál az fidesz mosdató propaganda. A fidesz egy saját klient7rát támogató, megtévesztéssel hatalmat magához ragadó hazaáruló bűnszervezet. Aki ezeket mosdatja a tények ismeretében maga is bűnrészes velük.
#54 Az még önmagában nem jelent semmit, ha a legmagasabb az átlagjövedelem körül kezdődik. (Egyébként az átlagjövedelem már akkor sem felelt meg sohasem a valóságosnak.)
Azért nem jelent semmit mert a sávok beállítása, és az adókulcsok mértéke a döntő.
Ha mondjuk az átlagjövedelem fölött keresel 20 ezer Ft-al, és a minimálbér erejéig te is adómentes vagy, a minimálbér és az átlagjövedelem között fizetsz 10%-ot, és arra az átlagjövedelem fölötti 20 ezerre fizetsz 20%-ot, akkor még mindig vastagon jobban jártál, mintha az egész jövedelmed után fizettél volna 15%-ot. És ahhoz, hogy a legmagasabb jövedelműeknél érvényesüljön a progresszív adózás, már jóval a legmagasabb jövedelem alatt kell meghúzni a sávot, mert nekik is ugyanúgy adómentes a fizetésük minimálbérig terjedő része, és a közbenső sávok is nekik is ugyanúgy alacsonyabb kulccsal adóznak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!