Emlékszel még a Gyurcsányi időkre?
Az a baj, hogy az emberek nem emlékeznek.
Tudatkondícionálást hajtott végre a fidesz a médián át és az emberek olyasmire emlékeznek ami nem is volt. Nem túl bonnyolult dolog egyébként, média kell hozzá.
Kérdezz meg egy akkor is nyugdíjast ha ma még él, ki adott neki 13 havi nyugdíjat. Azt mondja orbán csak a gyúrcsányék elveték. Ezek hamis tények. De neki az az igaz.
Valójában a GDP sokkal kissebb százalékát költi orbán a nyugdíjasokra, mint korábban, nagyon elértéktelenedett.
Sajnos mindig a hatalmon lévő színvonala az etalon, amihez képest a többi nem lehet okosabb és lássuk be sajnos orbán nem tette magasra a lécet. Ezért van ilyen állapotban az ország, EU-t hülyézik, amikor az EU-nak már minden országa előttünk van, igen, még a bulgárok is, tedd fel az államadósságukat a mi szintünkre és már előztek is.
Az más kérdés, hogy a lóvéval a szellemi színvonal, a viselkedés, kultúra nem nő együtt. Ezért van az, hogy a mai miniszterelnök, akinek személyesen 1000 milliárdok fölött van abszolút befolyása, szotyit köpköd és úgy néz ki mint egy mangalica.
Én emlékszem. 54 % volt az elvonás az év végi jutalmamból (most 33.5%).
Pályakezdő ügyintéző voltam a hivatalban. A milliárdos Gyurcsány szerint annyit kerestem hogy nekem már a legfelső kulccsal kellett adózni.
Senkire ne szavazzatok aki többkulcsos adót akar még egyszer bevezetni.
Én minimálbérre vagyok bejelentve a többit zsebbe kapom.
Felőlem lehet 12 kulcsos szja is.
12 voltam
Ja igen, a több kulcsos adózás. Rettentően igazságos rendszer, az egy kulcsoshoz képest, csak sokan nem értik, mert azt hiszik, ha túllépsz egy határt, akkor az egész fizud nagyobb kulcs szerint adózik. NEM.
Ha így lenne (de nincs), akkor aki a határ fölött van 100Ft-al, az kevesebbet vinne haza, mint aki alatta. (nem, nem így van)
Teszem azt bruttó 250ezer adómentes lenne, utána 250 és 500 között meg 20%, akkor aki 250-et keres, az nem adózik, aki 270-et, az pedig adózik 20ezer után 20%-ot, ami 4ezer.
Ausztriában kiválóan működik a rendszer, sőt, még adóvisszatérítések is vannak gyerekek után (2000€/gyerek), amellett hogy a családi is 200€/gyerek. Ilyen egy családbarát kormány. Ja és nincs CSOK, viszont vannak magas bérek (14 havi) és stabil kiszámítható hitelek, amivel könnyedén lehet lakáshoz jutni.
Hiába, nem csoda, hogy megbukott a csok rendszer, még kevesebb gyerek születik (1/6-a külföldön :D ) csak a házasságok és válások illetve a hitelekbe belebukott fiatalok száma nőtt és nő minden nap.
Ez van, amikor a 27fős osztály legrosszabb tanulója mindent jobban tud a többinél :D.
Ne már. Van náluk adókedvezmény a gyerekek után. De nálunk a baloldal el akarja törölni ha hatalomra kerülnek.
A többkulcsos adóval nálunk az a baj, hogy a baloldal szavazói akik támogatják ezt az adózási rendszert szaros csóró minimálbéresek, akik a más f,szával verjük a csalánt jó magyar szokás szerint lelkesen támogatják a náluk többet keresők szarrá adóztatását.
Ausztria és Magyarország között az a különbség hogy nálunk nemzeti sport az adócsalás. Mindenki zsebbe fizet.
Ezért kénytelen a kormány az ÁFÁt magasan tartani, mert a tescoban nem tudsz megalkudni a pénztárossal hogy nem kérsz nyugtát de adja áfa nélkül.
9/17
A diákok szétverésére célzol orbán parancsára amikor bevitték a kiskorú srácot és megtagadták hogy a szülőket értesítsék ami törvénytelen.
Persze emlékszek rá, trágya volt, de most még trágyább. Senki nem gondolta volna gyurcsányt alul tehet múlni aztán jött a potrohos és rácáfolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!