Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok akik szerint infláció...

Azok akik szerint infláció van, hogy magyarázzák a saját ellentmondásukat, hogy a forint brutálisan erősödik már 399 forint egy Euro?

Figyelt kérdés

416-ról erősödött vissza, és tovább erősödik minden nap, megállíthatatlanul. Magyarországon defláció van, a forint egyre erősebb, a fizetések vásárlóértéke egyre nagyobb, a legjobb bizonyíték erre a forint erősödése.

Most már akik Fidesz szkeptikusak voltak, rájöttek milyen butaságot beszélnek?

ma 11:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy az árakat amit az idén felemelt mindenki már senki sem fogja csökkenteni. Az élelmiszereknél kb. 20% drágulás.

Hiába a forint erősödés, már késő!

ma 11:05
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem a forint erősödik, hanem a dollár gyengül trump miatt
ma 11:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 4 év inflációja után kend bátran a hajadra a 399 ft-os eurodat...
ma 11:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem fogadnék túl nagy összegben a forintra hosszú távon. Én veszem tovább az eurót.
ma 11:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
1-2 éve azon akadtam ki, hogyha 20000 fölé ment a számla a boltban a heti bevásárlásnál. Most nem tudom 30000 alá szorítani. Nem annyira izgat az euró árfolyam, én forinttal fizetek, az inflációt a saját zsebemen mérem, nem a forint euró keresztárfolyamon.
ma 11:10
 6/17 anonim ***** válasza:
A múltkor én is vettem de nem kellett volna, lement 370ft-ra, remélem most ilyen nem lesz.
ma 11:11
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Te vagy az aki ezt a hurrá optimista kérdést feltetted akkor is, mikor 350 Ft volt az euro, meg akkor is amikor 380?

Aztán mikor megint feljebb kúszik 20-30 Ft-ot, akkor eltűnsz mit sz.r a gazban?

ma 11:11
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

A defláció teljesen mást jelent.

És nincs defláció. Infláció van. A kormány által hazudott 3,2 % helyett 5% fölötti.

ma 11:12
 9/17 anonim ***** válasza:

Előtte meg brutálisan gyengült. De hát ilyen ez, két lépést hátra, egyet előre és ezt nevezzük haladásnak, erősödésnek.

Infláció van, a januári mértéke 5.5%

[link]

A februári még magasabbra várható.

Esetleg éppen azért erősödhet a forint. Mert az emelkedő infláció miatt nemhogy nem lesz már kamatcsökkentés, hanem még a monetáris politika szigorítása is kinéz, lehetséges kamatemelés, viszont hátulütőként drágulnak majd megint a hitelek és tovább lassul a gazdaság.

ma 11:13
 10/17 A kérdező kommentje:
A ti ellenzéki logikátok szerint, hogy lehet infláció ha folyamatosan erősödik a forint? :)
ma 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!