Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt hogy szokták érteni, hogy...

Azt hogy szokták érteni, hogy azért van nálunk euró helyett forint, hogy Orbán tudja shortolni?

Figyelt kérdés

ma 19:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom a cseheknél korona van euró helyett a szlovákoknál meg euró.

Csehek mégis jobban állnak.

ma 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ők tudják, mikor fog zuhanni a forint, vagy mikor erősödik, ezzel pedig bennfentes kereskedéssel nagyot lehet kaszálni.
ma 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Na ez is lehet bár azért összetett a dolog.
ma 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, hogy ilyen van-e vagy jelentős dolog-e, csak a shortolás fogalmát így értem ebben a kontextusban.

ma 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Igen, számukra ez is egy kézzelfogható előny.

Viszont ne feledkezzünk el arról, hogy az eurózónába belépéshez is vannak feltételek, és ugyan OV-nak ne szabjon feltételeket senki.

Meg hát amíg a pórnép forintban kapja a nyugdíját, fizetését, könnyebb elfedni, hogy mennyivel jobban is élnek nyugaton.

ma 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Én még ezt nem hallottam.
ma 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
61%

Azt jelenti, hogy a kormány évtizedek óta SZÁNDÉKOSAN gyengiti a forintot, és ezen tözsdei manipuláciokkal keres. Ez a bennfentes kereskedes csimborasszoja, hiszen mindenről tudnak, es mindent ők irányítanak.

Az állampolgárok meg szivnak mert folyamatosan gyengül a forint.

NEM Soros György miatt gyengült 220-ról 420-ra a forint euro árfolyama, hanem a kormánypárt aljas tőzsdei spekulációja miatt.

A normális short üzletben valaki kölcsönkér egy részvényt. Eladja az aktuális áron, majd azt reméli, hogy amikor 1 hét múlva visszavásárolja akkora romlik az árfolyama, és kevesebbért tudja visszavásárolni, hogy visszaadja tulajnak.

A kormány adja veszi a tözsdéken a forintot, közben beleavatkozik SZÁNDÉKOSAN rontja az árfolyamot hogy haszna legyen a visszavásárláson.

ma 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Folytatva az előbbít. A forint állami shortolása SULYÓS gazdasági bűncselekmény, de természetesen az országban nem létezik olyan hatoság, hatalom aki ezt kivizsgálhatná. És miután Magyar Péter jelezte, hogyha kormányra kerülnek, ezt is kivizsgálják, utánna kezdték el Őt bennfentes kereskedéssel vádolni.

A jól öreg taktika szerint: VÁDOLD AZZAL AZ ELLENFELED AMÍT TE KÖVETTÉL EL.

Így jött hirtelen ez baromság a semmiből, hogy MP mostmár a tőzsdén is csalt.

ma 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!