Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karàcsony Gergely miért nem...

Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?

Figyelt kérdés

Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?

A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?

2023. szept. 23. 17:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/168 anonim ***** válasza:
0%
Ja, a legjobb, hogy most már a villamos és annak pótlóbusza sem várják be egymást, olyankor is várakozni kell. Friss, személyes tapasztalat a 3-as villamossal.
2023. okt. 1. 12:06
 82/168 anonim ***** válasza:
100%

#80 tudod, ezért kampanyoltak annakidején (bar mar nem tudom kik) a 4-es metró megépítése "helyett" a felszini vasúti közlekedés fejlesztésére. Hirtelen nem is tudom hogy melyik kerületet ne lehetne vasúttal becsatornázni. De ez nyilvan megvalósulna az autosok kizárásával és messze nem kerülne annyiba mint egy uj metrovonal.

Több terv is volt ezzel kapcsolatban, talán meg van is, ilyen pl a gödöllői hév és a metró összekötése.

2023. okt. 1. 12:11
 83/168 anonim ***** válasza:
95%
Minden európai nagyvárosban vannak dugók, még nagyobbak is mint Budapesten. Pénzt kell neki adni és majd megoldja.
2023. okt. 2. 08:06
 84/168 anonim ***** válasza:
95%
M7-esen minden pénteken es vasárnap dugó van. Ott is biztos a kerékpársávok, a gyalogátkelők meg az összehangolatlan piros lámpák a ludasak.
2023. okt. 2. 10:52
 85/168 everlight ***** válasza:
95%
Tarlós idején nem volt dugó? Nem úgy lett kiépítve a belváros hogy ennyi autónak legyen hely.
2023. okt. 18. 01:47
 86/168 anonim ***** válasza:
0%
Nem úgy lett kiépítve, de a biciklisávok sokat rontottak a helyzeten, ezt kár tagadni.
2023. okt. 18. 07:56
 87/168 anonim ***** válasza:
100%

Reggel nem szoktam vezetni (meg úgy általában ébren lenni sem), de most hétfőn úgy alakult, hogy 9:30-ra kellett mennem egy megbeszélésre az Árpád híd közelébe. 8:55 körül indultam a Móriczról kocsival és a budai alsó rakparton át pontosan odaértem! Ez meglepően gyors volt ebben a napszakban!

Aztán kiderült, hogy nem is ott van a megbeszélés hanem a szabadság híd mellett egy másik irodaházban. Nagyon pesszimista voltam, de a pesti rakparton még gyorsabban haladtam és 28 perc alatt ott voltam.

Szóval nem tudom, hogy mi az igazság ezekkel a dugós hírekkel kapcsolatban, de én éppenhogy pozitívan meglepődtem a dugó hiánya miatt.

2023. okt. 19. 01:18
 88/168 anonim ***** válasza:
100%
Az igazi dugó az a 11-esen van, aki jön Esztergomtól az Auchanig, az felmegy a Megyeri-hídra és megy tovább a FIZETŐS M0-án! Milyen elkerülő az, amelyik fizetős? EZT a kormány iktatta törvénybe!
2023. okt. 26. 23:18
 89/168 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hát a 11-es, meg méginkább a 10-es az már 20 éve is tragikus volt, köszönhetően az agglomeráció ottani részébe kiköltözött családoknak. Azóta is ilyen?
2023. okt. 27. 01:34
 90/168 anonim ***** válasza:
100%
A kormány dolga lenne a dugók megszüntetése, nem a főpolgármesteré.
2023. okt. 27. 17:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!