Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?
Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?
A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?
123
Szerintem kerje a kormanytol hogy fejlesszek a vasutat pesten belul meg legyen metro villamos fejlesztes meg fejezzek be az m0t
#124 Ha van egy polcrendszered, és az egyik roskadozó polcról átrakod a könyveket néhány másikra, amelyek már eleve szintén roskadoznak, akkor kevesebb könyv lesz a polcrendszeren?
#125 Ennyi erővel te is tehetsz a dugók ellen, mert te is nyugodtan megírhatod ezt a kormánynak.
Hat az emberek is igen
Egyebkent ezek allami kezben illetve az allam tudna ezeket fejleszteni
A kormany mit tesz a dugok ellen?
126:
Na, kezded kapisgálni.
Ha belátom, hogy nem fér el több könyv a véges méretű lakásomban, akkor elkezdek könyvtárba járni és e-könyveket venni inkább.
#127 Ahogy már írtam, erről is ki lehet írni egy külön kérdést, de ide nem tartozik.
#128 Itt már nem érvényes a hasonlat, ugyanis mint már többször említettem, a külső kerületekből és az agglomerációból való bejárásra nincs épkézláb alternatíva, csak az autó.
De lenne alternativa
Vasut
Kompakt varos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!