Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?
Figyelt kérdés
Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?
A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?
2023. szept. 23. 17:09
141/168 anonim válasza:
Nem nőttek a dugók, előtte is rengeteg dugó volt, ha te ezt nem látod, akkor vagy elvakult vagy, vagy nem éltél Budapesten életvitelszerűen.
142/168 anonim válasza:
7 éve élek Pesten életvitelszerűen. Előtte is voltak dugók, de nem volt reggeltől estig beállva a komplett belváros. Most igen. Szóval mikor fognak mérséklődni a dugók, és milyen alternatíva van a belvárosba való bejutásra?
143/168 anonim válasza:
Én meg lassan 40 éve élek Budapesten.
144/168 anonim válasza:
M3-as melletti lakótelepen nőttem fel Budapesten, és hétköznap rendszeresen beállt az autópálya is és a környező utcák is, már 20-25 éve is. Középiskolás osztálytársaim rendszeresen késtek a dugók miatt. Nekem ne mondd, hogy régen nem volt dugó. Itt a 90-es években volt utoljára olyan, hogy nem voltak nagy dugók, mert nem volt ennyi embernek autója, és kiröhögtük azokat, akik a WC-re is autóval jártak.
145/168 anonim válasza:
#144 Egyrészt még ki is hangsúlyoztam, hogy előtte is voltak dugók, másrészt a belvárosról beszéltem.
146/168 everlight válasza:
140.Előtte nem voltak dugók? Minek vesz mindenki autót? Valaki 1 kilóméteres útra kocsiba ül.Nekem lenne pénzem autóra mégis tömegközlekedéssel és biciklivel járok.
147/168 anonim válasza:
Ha a bevezető utakon dugó volt, akkor mérget vehetsz rá, hogy a belvárosban is az volt. :-D 7 év tapasztalattal beszéled itt a hülyeséget.
148/168 anonim válasza:
Jó, feladom. Ha sokadszorra sem vagytok képesek felfogni, hogy nem írtam olyat, hogy előtte nem voltak dugók, akkor vagy gyengeelméjűek vagytok, vagy szándékosan trollkodtok. Mindkét esetben felesleges időpazarlás foglalkoznom veletek.
149/168 anonim válasza:
Azert irtam hogy nem opcio a biciklisavok megszuntetese mert nem ilyen politikai program miatt valasztottak meg tehat ezt az iranyvonalat kell vinni tovabb
150/168 anonim válasza:
#149 Mondj egy politikust, aki a megválasztása után azt csinálta, ami a programjában volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!