Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?
Figyelt kérdés
Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?
A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?
2023. szept. 23. 17:09
71/168 anonim válasza:
#66 szóval a lánchíd lezárása miatt nem lehet eljutni Szegedről Pécsre közúton Budapest érintése nélkül?
72/168 anonim válasza:
#70 És arra gondoltál már, hogy a kaja nem a boltban terem? Hol és hogyan fogsz bevásárolni, ha kitiltják Pestről az autókat?
73/168 anonim válasza:
#72 jé, erre tenyleg nem gondoltam. Így mar erthető hogy a nyugat-európai varosokban miert halt ehen mindenki a belvarosban.
74/168 anonim válasza:
Mondjuk azok akik még a kenyeret is kocsival veszik meg, lehet hogy tenyleg ehenhalnának. :D
75/168 anonim válasza:
Amiről egyébként elfeledkeztél, en csak annyit írtam hogy a dugó csak akkor szűnne meg. A "kitiltást" nyilvánvaloan a mar nyugaton is működő minták alapján értettem.
76/168 anonim válasza:
Még mindig nincs alternatíva sem a külső kerületekből való bejárásra, sem a termékek boltokba való eljuttatására. Értem én, hogy ha karigeri gyűlöli az autósokat, akkor nektek is gyűlölni kell, de van, aki gondolkodik is.
77/168 anonim válasza:
#76 mely külső kerületekre gondolsz egeszen pontosan?
78/168 anonim válasza:
#77 Szinte minden olyan kerületre, ahol nincs metró.
79/168 anonim válasza:
#78 szinte mindegyikre, tehát azokra nem igaz ahol nincs metró?
80/168 anonim válasza:
#79 Azokra nem. Metróval lehet viszonylag normálisan közlekedni Pesten, mert gyakran járnak és gyorsak. A külső kerületekben közlekedő buszokról ez nem mondható el, ráadásul onnan gyakran 2-3 átszállással lehet csak eljutni a célunkhoz, és ezek az átszállások optimalizálva sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!