Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?
Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?
A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?
#29 Értelmezd, amit írtam! "Demszky és Tarlós elvtársak alatt is voltak dugók bőven"
#30 Aki Pesten él, az tudja, hogy kettőnk közül te vagy az, aki hazudik.
"2016 óta élek Pesten, előtte 2003-tól jártam fel napi szinten."
Én meg már a 80-as években is Budapesten éltem, és jártuk a családdal a várost. Szóval kicsit több rálátásom van, mint neked.
A Fidesz 2 Bp-elleni projektet szervezett ki a fidelitasos janicsárnövendékeknek, az egyik a “gaz ez, nem méhlegelő” a másik meg a dugó-projekt.
Mindkettő látványos bukás, ezek itt az utolsó kapálózások. Karácsony lépései e téren összeségében sikeresek és időszerűek voltak.
Aki a London-környéki repterekről szokott időnként vonatozni a városban, az tudja, hogy Mo. alapvetően a helyközi-agglomerációs vonatközlekedésben van csúnyán lemaradva a világtól, ahogy fentebb is irták. Így hiába a világ egyik legsűrűbb városi tömegközlekedési hálózata Bp-n, az agglomerációs vasúti közlekedés fejletlensége miatt a tömegközlekedésre terelésnek megvannak a határai. Ez viszont valóban elsősorban kormányzati felelősség.
"csesznek gazolni Pesten"
Máshol is, járok Budapesten kívül is, országos probléma a gaz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!