Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?
Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?
A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?
2010 ota 200ezerrel tobb szemelygepjarmu van regisztralva nem a politikai vezetes kerdese a dugo.
Persze meg lehetne lepni h kitiltjak a kocsikat, vagy adot vetnek ki rajuk de az meg nepszerutlenebb lenne mint a dugo.
12#
Vagy, fejleszthetnék a közúti infrastruktúrát.
Alagút, felüljárót is feltaláltak ám.
Persze, K.G nem fog építeni ilyesmit, mert gyerekkori feldolgozatlan traumái vannak az autókkal kapcsolatban.
A kormány meg nem fog rá pénzt adni, hogy aztán K.G vágja el a szalagot pózoljon a sajtónak.
"Alagút, felüljárót is feltaláltak ám."
Oké, de ez pénz, idő, lezárások.
16:
Pontosan. Bebizonyosodott, hogy ha a elhárítjuk az akadályokat az autók elől a városban, annál több lesz belőlük.
Én autoimádo vagyok, van egy AMG mercim, de mióta Karacsonyéknak köszönhetően megszaporodtak a biztonságos bicikliutak a városban, azóta sokszor biciklivel megyek. Csucs idején pedig villamossal.
Az autót gyakorlatilag csak éjjel meg városon kívülre használom. És rájöttem, hogy ez így jó.
Én azt érzem, hogy ÉPPEN AZ A BAJ HOGY IGAZÁN NEM UTÁLJA AZ AUTÓSOKAT!!! Emiatt nem mer ellenük csinálni SEMMIT! De így semmit! Ahelyett, hogy azt mondanák, Budapes nagykörűton belül dugódíj...neeem, semmi ilyen,csak nyüszítünk, hogy hát-hát vannak dugók. Épp az a baj Geriuvel, hogy beszari! Így elkeni a problémát, és látjuk itt is örjöng a proli (a két és fél pipás), hogy nem mehet budira is kocsival Pesten! pont ,mert Gerike ezt hagyja.
A megoldás keves mindenki: Kevesebb autó kisebb dugó! Na most mivel a prolák, mint itt is látjuk észre nem halgat, akkor fizessen, és akkor majd ha havi 20-30 ezer lesz a dugódíj majd kevesebb kocsi lesz...csak ezt Karigeri nem vállalja be, pedig ez lesz a megoldás előbb-utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!