Mi a véleményetek arról hogy kiderült az hogy karácsony Gergely hazudott,Budapest ugyan annyi pénzzel gazdálkodhat mint régen,nem vett el tőlük semmit a fidesz?
Ezek után nehéz lessz kimagyaráznia kari geri csapatának azt hogy hová lett a pénz,miért is van csődközelben a fő város.
Ezek után le fog mondani karácsony Gergely,aki átverte a szavazóit és eltüntette a sok pénzt?
Nekem az a velemenyem, hogy jon az osz :) Ilyenkor jo kirandulni!
Megvarom meg amig elkezdodik az iskola szezon es utana nekiindulok a Pilisnek, a Visegradi hegysegnek es a Borzsonynek is.
Politikat meghagyom a politikusoknak ... nekem akarki is kormanyoz, az eletemrol gondoskodnom kell, tehat nem a politikaval foglalkozom, hanem az eletemmel :)
Sosem szavaztam, most sem fogok - de ha a fejemhez pisztolyt szoriyananak es kotelezo lenne szavaznom, a Fideszre huznam az X-et.
Vidéken milyen magasról szarják ezt le, mit gondolsz?!
(8 millióan élnek vidéken, csak szólok!)
Jönnek a választások. Amit a médiában látsz szerintem felejtsd el.
Menj el kirándulni, haverokkal beszélgetni vagy csinálj bármit de a politikát kerüld el nagy ívben. Ellenzékit-kormánypártit egyaránt.
Undorító-mocskos-szemétláda kampány lesz. Ha foglalkozol vele vigyázz mert beszippant és te is ilyen leszel. Az se lesz igaz amit kérdeznek.
Inkább csinálj gyereket mintsem ilyenekkel foglalkozz.
Akkor kérdező, most számolj el tízig, esetleg százig, gondold át, és ha komolyan gondolod, akkor esküdj meg, hogy
"Budapestnek nem csökkent a bevétele sem a COVID sem a Fidesz rendeletei miatt. Isten téged és az összes fideszest úgy segéljen, ÁMEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!