Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?
Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?
A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?
"Biciklisávok előtt nem voltak dugók?"
Senki nem állított ilyesmit. Az viszont tény, hogy az autósok életterének agyament szűkítése nagyban növelte a dugókat.
"Ha jól értem akkor ami terület van azt adják vissza az autósoknak faltól falig az övék legyem az minden."
Nem jól érted.
"Tehát ha jót akarnak az autósoknak akkor bővítik a lehetőségeiket ha azt bővítik akkor többen ülnek autóba akkor pedig több a dugó tehát nem lesz jobb az autósoknak."
Ha gyakrabban vágod a körmödet, akkor gyorsabban fog nőni, tehát az a legjobb, ha egyáltalán nem vágod. Legalábbis a te logikád alapján.
Amúgy ha magyar billentyűzetet használsz, a vessző az M betű és a pont között van. Ha elkezded használni, és úgy is leírod, amit az előbb írtál, akkor talán meg is értem.
"Ahol van aluljáró, ott a zebrákat nyomógombossá kellene tenni, és csak a mozgássérülteknek engedni a használatukat."
És ha mondjuk sportsérülés miatt nem bírok lépcsőzni? A babakocsisok lépcsőzzenek? Vagy az öregek, akiknek járókeret kell? Nem értem, mi a baj a zebrával ott, ahol amúgy is meg kell állnod az autóddal lámpa miatt, hogy a keresztforgalom (autók, villamosok, buszok) el tudjon menni.
#53 Többek között. Meg a többi, amit írtam.
#54 Oké, akkor fogalmazzunk úgy, hogy csak indokolt esetben lehessen használni a zebrákat. Így is haladósabb lesz, ha a gyalogos forgalmat figyelmen kívül hagyhatják a lámpák beállításánál.
#58 Mert arra meg az lenne a kifogás, hogy drága, a kOrMáNy NeM aD pÉnZt.
#59 Szerintem logikus, hogy ha a dugókat akarjuk megszüntetni, akkor az autós forgalmat kell segítenünk. Nem tudom, hol javult a tömegközlekedés. Ahol én élek, ott romlott. Folyamatosan ritkítják a járatokat, és egyre több a fennakadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!