Karàcsony Gergely miért nem tesz semmit a dugók ellen?
Figyelt kérdés
Miért jó az a libsiknek, ha állandóan dugó van és meglehet fulladni a szmogtól? Építteti felelőtlenül össze-vissza a biciklis utakat aztán csodálkoznak, ha káosz van a városban. Miért gyülöli ennyire az autósokat?
A másik a gaz. Miért nem lehet karbantartani a várost? Miért jó, ha az emberek nyakig gazban sétálnak ki a munkahelyükre?
2023. szept. 23. 17:09
131/168 anonim válasza:
Ennyi marhaságot amiket itt írkáltok.
133/168 anonim válasza:
119! Ezen felnevettem. Konkrétan ma több busz van, mint akkor, sokkal kisebb készséggel, az átlagéletkorról, ami akkoriban 21 év is volt, meg jobb nem is beszélni, te most tényleg a mostaninál sokkal rosszabb és cserébe dràgább időszakot hiszed jónak?
Ha Ikarus fan vagy, akor megértem, nagyon hangulatosak voltak, de ekkorát be hazudj már!
134/168 anonim válasza:
A gazzal pedig befürödtetek, mert bizony a három első dijas gyomos hely közül egy se volt fővárosi!
135/168 anonim válasza:
Mi az amit az ő hatáskörében megtehetne? A ne legyenek biciklis sávok az nem tartozik ebbe bele ugye.
136/168 anonim válasza:
#135 Miért, a biciklisávok megszüntetése nem az ő hatásköre? De ezen kívül is írtam jó pár dolgot a szept. 27. 08:48-as hozzászólásomban.
137/168 anonim válasza:
Az egyetlen opció, hogy kényelmetlenné kell tenni az autózást, mert ha kényelmes az autózás, akkor többen akarnak autóval közlekedni, ami miatt dugó lesz.
138/168 anonim válasza:
#137 Tehát a dugók ellen az használ, ha dugókat csinálunk. Logikus.
139/168 anonim válasza:
Hülyén hangzik, tudom, de igen. Ugyanis az emberek egy idő után elkezdenek alternatívákat keresni, más útvonalakat, más közlekedési módot.
140/168 anonim válasza:
És ehhez mennyi idő kell? Mert karigeri 4 éve főpolgármester, és azóta csak nőnek a dugók. Meg az is érdekelne, hogy aki nem a belvárosban lakik, annak milyen alternatíva jöhetne szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!